kozan.gr: 1η παράταση, για ολοκλήρωση των εργασιών αναπλάσεως της πλατείας Λασσάνη, έως και 31 Δεκεμβρίου 2024

16 Μαΐου 2024
17:55

Παράτασης της ημερομηνίας λήξεως της συνολικής προθεσμίας εκτελέσεως των εργασιών της σύμβασης του έργου με τίτλο «Ανάπλαση πλατείας Λασσάνη και  πέριξ οδών Κοζάνης», για χρονικό διάστημα διακοσίων τριάντα (230) ημερών, ήτοι έως την 31η Δεκεμβρίου 2024. Η σύμβαση για την κατασκευή του έργου υπεγράφη την 15η Νοεμβρίου 2022, με προθεσμία περάτωσης του έργου δεκαοκτώ (18) μήνες (λήξη συμβατικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου η 15η Μαΐου 2022). Η ενδεχόμενη χορήγηση της προτεινόμενης 1ης παράτασης της συνολικής προθεσμίας εκτέλεσης των εργασιών της σύμβασης του έργου, πρόκειται να μεταθέσει στο μέλλον τον συμβατικό χρόνο περαίωσης των εργασιών του έργου κατά επιπλέον χρονικό διάστημα διακοσίων τριάντα (230) ημερών, δηλαδή έως την 31η Δεκεμβρίου 2024.

kozan.gr

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι