Χ. Γκοβεδάρος (Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων): “Έως το τέλος του χρόνου η αποπεράτωση των εργασιών για τη νέα πτέρυγα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης”

16 Μαΐου 2024
20:06

Ενημέρωση σήμερα 16/05/2024 από την επιβλέπουσα υπηρεσία για την πρόοδο των εργασιών του έργου της προσθήκης κατ επέκταση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης. Οι εργασίες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και αναμένεται έως το τέλος του χρόνου η αποπεράτωσή τους. Ταυτόχρονα σε εξέλιξη βρίσκεται η εκπόνηση της μελέτης της ολικής ανακαίνισης και στατικής ενίσχυσης του φέροντα οργανισμού του παλαιού τμήματος του νοσοκομείου.

Η ολοκλήρωσή της θα αναδείξει τη φύση των εργασιών, το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσής τους και το ποσό που θα απαιτηθεί και για το οποίο θα πρέπει να αναζητηθεί χρηματοδότηση.

8 σχόλια

  • Ο κ. Γκοβεδάρος έχει δείξει το ενδιαφέρον του για την εξέλιξη του έργου από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων του στην Αντιπεριφέρεια τεχνικών έργων απόλυτα συνειδητοποιημένος για την σπουδαιότητα και την κοινωνική ανταποδοτικότητα του εγχειρήματος.
    Πλέον και ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας στο Δ.Σ του ‘’Μαματσειου ‘’Νοσοκομείου Κοζάνης,στο προσεχές διάστημα αναμένεται η έκδοση του Φ.Ε.Κ , παρουσιάζει επακριβώς την πορεία του έργου και θέτει τις μελλοντικές διεργασίες που οφείλουμε να επικεντρωθούμε !!

    Για αυτή την χρονική περίοδο που διανύει το Νοσοκομείο ο Χάρης είναι ο ιδανικός αντιπρόσωπος της Περιφέρειας,έχει την τεχνογνωσία , και τον ευχαριστώ καθώς ήταν επιλογή του η συμμετοχή στο Δ.Σ
    Χαιρόμαστε και σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Νοσοκομείου μας!!

    Κατσίρης Νικόλαος
    Μέλος του Δ.Σ Νοσοκομείου Κοζάνης

  • Του χρόνου θα λειτουργεί άραγε το μαματσειο ως νοσοκομείο ή θα μεταπεσει στον ρόλο του αγροτικού ιατρείου προς όφελος των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης;.

  • Μπράβο. Το Μαμάτσειο είναι τελικά πολύ καλύτερο από το Μποδοσάκειο το οποίο έχει άθλια ποιότητα εγκαταστάσεων .

  • Πού θα αφήνουν τα αυτοκίνητα τους όσοι ασθενείς καί επισκέπτες θά έρχονται στο Μαματσειο Νοσοκομείο;;;;

    • Οι ασθενείς ας πάρουν ταξί, οι επισκέπτες με την αστική συγκοινωνία. Παραδειγματιστείτε από την Ευρώπη. Γιατί πρέπει ο καθένας να φέρνει και το αυτοκίνητο του λες και το νοσοκομείο είναι πάρκινγκ; Ούτε 1000 θέσεις δεν τους χωράνε με τη δική σας λογική !!!!

      • Μήπως να μας πεις πόσο κοστίζει το ταξί απ’ τα Σέρβια και το Βελβεντό, απ’ τη Νεάπολη και το Τσοτύλι, απ’ το Λιβαδερό και τον Πολύμυλο; Και πάνε-έλα; Και κάθε μέρα οι συνοδοί; Έλεος με τις εξυπνάδες! Κουκουλόπουλος-Μαλούτας διέλυσαν την Κοζάνη, με την επιλογή να γίνουν νέες πτέρυγες στο Μαμάτσειο κι όχι ένα σύγχρονο νοσοκομείο δίπλα απ’ την πόλη.

  • Ανώνυμε 10:12 ο ασθενής έχει καί προσωπικά πράγματα
    καί ο επισκέπτης θέλει νά κάνει μία επίσκεψη για μισή ωρίτσα καί νά επιστρέψει στην εργασία του , γι’αυτό χρειάζεται το αυτοκίνητο του.
    Έτσι όπως τα λες εσύ θα κάνει όλη μέρα για μία επίσκεψη.
    Γι’αυτό έπρεπε το Νέο μεγάλο Νοσοκομείο να γίνει έξω από την πόλη.
    Τούς Πτολεμαϊδιωτες δεν τούς φτάνουν οι Κοζανίτες σε όλα τα πράγματα!!!!!!

    • Γι’αυτό υπάρχουν τα ταξί. Πας με ταξί, κάθεσαι μισή ώρα και φεύγεις με ταξί. Τα προσωπικά αντικείμενα τα βάζεις στο ντουλάπι του δωματίου σου με μια κλειδαριά και τέλος. Δε γίνεται να σου φτιάξουμε και πάρκινγκ επειδή δε θες να ξεβολευτείς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι