H Μέρω Κεσεσίογλου, Γενική Πρόξενος Ακτής Ελεφαντοστού και Πρόεδρος της Οργάνωσης «Ελληνική Δράση Αφρικής» στο Δημαρχείο Κοζάνης

17 Μαΐου 2024
13:54
Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο του ταξιδιού της στην πόλη της Κοζάνης, η κα Μέρω Κεσεσίογλου, Γενική Πρόξενος Ακτής Ελεφαντοστού και Πρόεδρος της Οργάνωσης «Ελληνική Δράση Αφρικής», συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Κοκαλιάρη, όπου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Δημαρχείο, συνομίλησαν για το πολυετές έργο της στην Αφρική, για το οποίο ο Δήμαρχος έδειξε έντονο ενδιαφέρον.

 

Μάλιστα, η Πρόξενος ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι ένα από τα 17 ιδρύματά της στην Αφρική ονομάζεται ΕΛΛΑΣ-ΚΟΖΑΝΗ, δείχνοντας έτσι την εκτίμησή της και την αγάπη της, στην πόλη της Κοζάνης.

Την Πρόξενο συνόδευσαν η συνεργάτης της Ευτυχία Κεβρεκίδου, η εκπαιδευτικός Ελισάβετ Γεωργιάδου και η εθελοντική ομάδα ViMaLab Νίκου Βιβή και Μαρία Μαρκοπούλου.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι