Απορία αναγνώστη στο kozan.gr σχετικά με το κόψιμο των δέντρων στην οδό Λαρίσης στην Κοζάνη

17 Μαΐου 2024
15:25

 

Σχετικά με το κόψιμο των δέντρων στην οδό Λαρίσης στην Κοζάνη, που είχατε γράψει πριν καιρό. Τα έχουν κόψει όλα και έχουν αφήσει 2 μπροστά σε μια οικοδομή. Το πρόβλημα δεν είναι να καταστρέψουμε το πράσινο αλλά υπάρχει πρόβλημα με αλλεργίες. Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν κόπηκαν τα συγκεκριμένα. Θα θέλαμε να μάθουμε.

10 σχόλια

  • Συγνώμη σας ενόχλησε που δεν κόπηκαν τα δύο τελευταία δέντρα και όχι που κόπηκαν όλα???
    Όλοι μας έχουμε αλλεργίες αλλά το πράσινο δίνει ζωή ..
    Δεν θέλω να σας ταράξω.. αλλά ΝΑΙ είναι ΤΕΡΆΣΤΙΟ πρόβλημα να καταστρέφουμε το πράσινο!
    Αν πάλι δεν το θεωρείτε σημαντικό ενημερώστε το δήμο και από ποιες άλλες γειτονιές περνάτε να τα κόψουνε και από εκεί!!!!
    Κάπου έλεος!!!!!

  • Θα πρότεινα να τα κόψουν όλα, και στην θέση τους να φυτέψουν Φουρφουρια που ως γνωστόν δεν προκαλούν αλλεργίες, τι όχι; ΦΟΎΡΚΑΑΑ!

  • Και επειδή υπάρχει πρόβλημα με αλλεργίες πρέπει να καταστρέψουμε το πράσινο; Σοβαρά τώρα; Τα δέντρα και το πράσινο γενικά δίνουν ζωή. Η μολυσμένη ατμόσφαιρα δεν σας ενοχλεί; Όλοι αυτοί οι ρύποι που αναπνέουμε καθημερινά προκαλούν όχι μόνο αλλεργίες, αλλά και πολλά άλλα προβλήματα υγείας. Όσο για τη σκιά που κάνουν στα αυτοκίνητα της περιοχής, αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό, όσο τα οφέλη που έχουν τα δέντρα για την υγεία και το περιβάλλον.

  • Το θέατρο του παραλόγου.Κόπηκαν δέντρα,καταγγελία γιατί κόπηκαν,δεν κόπηκαν δέντρα,καταγγελία γιατί δεν κόπηκαν.Έλα να βγάλεις συμπέρασμα!!!

  • Καλο θα ηταν και ενα κλαδεματακι ομως.. Γιατι αν πεσει κανενα κλαδί πανω σε κανενα αυτοκινητο τοτε να σας δω ολους εσας τους υπέρμαχους του περιβάλλοντος.

  • Ρε πάτε καλά!!! Έχετε κάνει τη Κοζάνη τη πόλη με τα λιγότερα δέντρα στην Ελλάδα…Και αυτά που έχετε τα κλαδεύεται από τη ρίζα, μη τυχών και μεγαλώσουν…. Κόψτε τα όλα, να ησυχάσετε!!!

  • Ο λόγος που κόπηκαν δεν πιστεύω να είναι η αλλεργία , περισσότερη αλλεργία συνήθως έχουν τα πλατάνια που υπάρχουν σε παιδικές χαρές και είναι άκρως επικίνδυνα πέφτουν συνέχεια ξερά κλαδιά (παλιές εργατικές κατοικίες) . Στην οδό Καλλιόπης υπάρχουν τεράστιες φλαμουριές που έχουν καταστρέψει τα πεζοδρόμια., καλά είναι να υπάρχουν παντού δένδρα αλλά να υπάρχουν και προσβάσιμα πεζοδρόμια., οπότε η ανανέωση επιβάλλεται όταν φτιάχνεται το πεζοδρόμιο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι