Σε ποια σημεία ειναι προγραμματισμένο να μεταβει ο Πρωθυπουργός την Τρίτη 21/5 κατά την επίσκεψή του στην Δ. Μακεδονία

17 Μαΐου 2024
20:44

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21/5/2024 ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ).

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21/5/2024 ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΟ ΚΑΦΕ “ODE-THE PLACE” ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.

 

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21/5/2024 ΣΤΙΣ 17:30 ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΟΛΥΜΠΙΟΝ (Π. ΜΕΛΑ 58-ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ).

 

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21/5/2024 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΚΑΦΕ PLAZA (ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ).

13 σχόλια

  • ……κατά την επίσκεψή του στην Δ. Μακεδονία…….

    Ποιά Μακεδονία ; την προδομένη ;;; !!!
    Τσίπρας : «Συγχαίρω την κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γιατί χαρακτήρισε “ιστορική” την Συμφωνία των Πρεσπών»!! 29-9- 2020
    18-9-20 Ζάεφ: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε αγώνες γιά εμάς» !!!!
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (ως αντιπολίτευση): Δεν απεμπολούμε το δικαίωμα βέτο στην ένταξη των ΣΚΟΠΙΩΝ στην Ε.Ε. Ο πρωθυπουργός ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ δηλώνει : Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ένταξης στην Ε.Ε. της Β. Μακεδονίας !!!

  • Ας πάει να συναντήσει τους πολίτες της δυτικής Μακεδονίας στην Γερμανία όπου έστειλε τους περισσότερους με την άριστη πολιτική που ακολούθησε.

  • Θα πουλήσει φρέσκο σανό γιατι ο προηγούμενος του 2019 με τις νεες θέσεις εργασίας λόγω απολιγνιτοποίησης πάλιωσε

  • Δεν πρόκειται να συναντήσει πολίτες. Δημοσιογραφίζοντες, κάμερες και κλακαδόρους θα συναντήσει, να τον ρωτάνε “Καλέ, τι ωραίος γκόμενος είσαι συ!;”

  • Μα γιατί τον κατηγορείται;
    Με την απολιγνιτοποίηση του και την δίκαιη μετάβαση του γέμισε ο τόπος εργοστάσια που παράγουν καταπληκτικούς μετανάστες.
    Τι άλλο θέλετε πια;

  • Η πόλη μας, η περιοχή μας άδειασε και αδειάζει, οι χειροκροτητές θα επευφημούν τον πρωθυπουργό που έρχεται για ακόμη μία φορά στην περιοχή μας για να υποσχεθεί και πάλι εμβληματικές επενδύσεις.

  • Είμαστε πολύ χαρούμενοι πού ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί την Κοζάνη μας και τούς όμορους Δήμους αλλά και πολύ στεναχωρημένοι συνάμα διότι οι νέοι μα λείπουν μακριά εκεί πού τους έστειλε ο Άδωνις στην Κρήτη να μαζέψουν ελιές.
    Εδώ μόνο συνταξιούχους δυστυχώς αν βρει , γιατί αυτοί θα τρέξουν να κρυφτούν λόγω της γκαντεμιάς πού κουβαλά , όμως εκείνοι που τρίβουν τα χέρια τους από την επίσκεψη είναι τα Γραφεία Τελετών!!!!

  • γιατί τον κατηγορείτε;

    με το 41% «Προσκυνώ την Χάρη σου Λαέ μου & Θαυμάζω τα έργα σου». (από το τραγούδι, του Γιάννη Μαρκόπουλου.)

  • Πανευρωπαϊκός διασυρμός του πρωθυπουργού.
    Ντροπιαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για τα 5 χρόνια του Μητσοτάκη στην εξουσία – Καταγγέλλει ότι παραβιάζει συστηματικά το κράτος δικαίου Breaknews 8-2-24
    Θλιβερό έρμαιο των εντολών που του δίνουν τα νεοταξίτικα κέντρα.

  • Ένα άρρωστο κράτος και μια νοσηρή κοινωνία έχουν ξορκίσει όλα τα υψηλά ιδανικά. Όλα αποτεφρώνονται ! Οικοδομείται κοινωνία απελπισμένων !
    Μιά Πατρίδα που τα πάντα γκρεμίζονται, ξεπουλιούνται και ισοπεδώνονται στο όνομα του δήθεν.. «εκσυγχρονισμού» και της «προόδου».
    Η Κοινωνία της Εικονικής πραγματικότητας, με τα πλήρως ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε. κυρίως τα Τηλεοπτικά, σήμερα είναι κυρίαρχη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι