kozan.gr: Κοζάνη: Τίμησαν την Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου – Συγκινητική ατμόσφαιρα στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, το βράδυ του Σαββάτου 18 Μαΐου (29′ Βίντεο & Φωτογραφίες)

18 Μαΐου 2024
21:15

Ο Δήμος Κοζάνης και τα Ποντιακά Σωματεία Δήμου Κοζάνης «Ευξείνιος Κύκλος» διοργάνωσαν, το βράδυ του Σαββάτου 18/5, στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης., την εκδήλωση τιμής και μνήμης με τίτλο «Ανάμεσα στη Σιωπή και τη Φωνή, το Χρέος μας!».


 

3 σχόλια

  • Για το φαίνεστε είστε μόνο,όλοι. Πρέπει κάποιοι να μάθουν πραγματικά να τιμάνε την μνήμη αυτών που χάθηκαν,την ιστορία και όχι έτσι. Πού είναι τά ποντιακα σωματεία που είναι ο κόσμος όλος. Κουρασατε. Κάποιοι μόνο κακό κάνουν φτάνει.Η τοπική φορείς πρέπει να στηρίξουν τα σωματεία όχι μόνο φωτογραφίες,αλλιώς δουλειά δεν έχετε εκεί.

    • Δυστυχώς έτσι. Ότι κάναμε τυπικά το χρέος μας στο ελάχιστο δυνατό. Στον Δήμο Κοζάνης με τόσα ποντιακά χωριά είναι απαράδεκτη αυτή η εικόνα. Με Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού που δε διοργάνωσε τίποτα περισσότερο από μια ομιλία. Δεν έχουμε πλέον καμία δικαιολογία.

  • Ανοργανωσιά Που ειναι τα ποντιακα σωματεια να χορεψουν στην πλατεια; που ειναι οι μωμογεροι με τις στολες τους να δωσουν το παρον αλλα και το μελλον στα παιδια των ελληνων του ποντου ;
    Πρωτη μουρη ο Κουκουλοπουλος που ψηφισε το συμφωνο συμβιωσης να τον χαιρεστε μπροστα θα ειναι και στην παρελαση των ΛΟΑΤΚΙ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι