kozan.gr: Πραγματοποιήθηκαν, το πρωί της Kυριακής 19/5, στην Σκήτη Κοζάνη, οι εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού (Βίντεο & Φωτογραφίες)

19 Μαΐου 2024
11:10

 

Από την Εύξεινο Λέσχη , όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Σκήτης,  επιμνημόσυνη δέηση και  κατάθεση στεφάνων στο χώρο του Μνημείου.

2 σχόλια

  • Ποτέ θα πάρετε απόφαση να λειτουργήσετε συλλογικά και να κάνετε μια κεντρική εκδήλωση στον μόνο χώρο που αρμόζει να γίνετε αυτή,και αυτός ο χώρος δεν είναι άλλος από την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Βαζελώνος.Ντροπη στους συλλόγους του Ελλησπόντου που δεν παρεβρέθηκαν, εκτός του Συλλόγου Καπνοχωριου . Πολύ σωστά τα είπε σήμερα ο Μητροπολίτης,το να μην γίνεται το μνημόσυνο της Γενοκτονίας στο Βαζελωνα , είναι σαν να μην γίνεται η εκδήλωση για την επανάσταση του 1821 στην Αγία Λαύρα.

    • Πολύ σωστά τα λες αλλά πώς θα φανεί ο Σανιδης, ο Τριαντάφυλλος, η Έφη και λείπει. Όλα τα σωματεία έπρεπε να είναι εκεί πάνω από όλο το νομό αλλά άμα τους χειραγωγούν άλλοι. Σε κάποιο σύλλογο δεν ανήκω αλλά πήγα σήμερα στο βαζελωνα και τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά χίλια συγχαρητήρια και ο μητροπολίτης τα είπε πολύ σωστά για τούς συλλόγους που δεν ήταν εκεί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι