Tελετή απονομής μεταπτυχιακών διπλωμάτων του προγράμματος <<Ενεργειακές επενδύσεις και περιβάλλον>> που οργανώνουν τα Τμήματα, Χημικών Μηχανικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

19 Μαΐου 2024
15:13

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής μεταπτυχιακών διπλωμάτων του προγράμματος << Ενεργειακές επενδύσεις και περιβάλλον >> που οργανώνουν τα Τμήματα, Χημικών Μηχανικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις στη ΖΕΠ παρευρέθησαν και χαιρέτησαν, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Πανεπιστημίου κ ΝικουΚ., η Αντι-περιφερειάρχης παιδείας κ Πουταχιδου Ο., ο Πρόεδρος ΤΕΕ/ΔΜ κ Κιανας Σ., ο Πρόεδρος οικονομικού επιμελητηρίου ΔΜ κ Λιακος Β., η εκπρόσωπος ΔΕΣΦΑ κ Καλίγκα Ε.,  η εκπρόσωπος ΕΚΕΤΑ Κραια Τ  , ο Διευθυντής Σχολής Πλοιάρχων Μακεδονίας Κ Τσουλης Ν.  η Διοικήτρια Σχολής Πυροσβεστών  Πτολεμαΐδας κ Σερετη Α., ο εκπρόσωπος ΣΕΚΠΥ και  DefencEduNet κ Μπανος Σ., ο υπεύθυνος προγράμματος τεχνικών ασφαλείας ΤΟΥ ΠΜΣ Βασιλοπουλος Δ.

Επίσης χαιρέτησαν κα απένειμαν τα διπλώματα οι καθηγητές, Τσακιριδου Ε. Κοσμήτορας Οικονομικής Σχολής, Τσανακτσιδης Κ. Διευθυντής του ΠΜΣ, Μπακουρος Ι. Πρόεδρος ινστιτούτου πολιτικής προστασίας, Τσουνης Ν. Διευθυντής ξενόγλωσσου προπτυχιακού προγράμματος ,Μονοβασιλης  Θ.  Πρόεδρος Τμήματος οικονομικών επιστημών , Βλαχβεη Α. Πρόεδρος ινστιτούτου οικονομικής ανάλυσης και επιχειρηματικότητας,  και οι καθηγητές του ΠΜΣ Δριτσακη Μ. Στημονιαρης Α.  Γκαρας Σ. Ευαγγελοπουλος Β. Βασηλειαδης Β.

 Ιδιαίτερη τιμή η παρουσία του κ Γεροθαναση Ομότιμου Καθηγητή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που βρίσκεται στο 2% των κορυφαίων επιστημόνων του κόσμου. Μετά την απονομή ακλούθησε δεξίωση των καλεσμένων.

 

2 σχόλια

  • Θερμά συγχαρητήρια κύριε Τσανακτσιδη. Είχα χρόνια να παρακολουθήσω τέτοια εκδήλωση. Έτσι αναβαθμίζεται η Πανεπιστημιακή κοινότητα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι