kozan.gr: Ώρα 03:00 π.μ.: Η Βούλα Χριστοπούλου σε δηλώσεις της στο kozan.gr για το εκλογικό αποτέλεσμα στις εκλογές του ΤΕΕ/Τμ. Δ. Μακεδονίας αλλά και για την επόμενη μέρα (Βίντεο)

20 Μαΐου 2024
03:24

Ώρα 03:00 π.μ.: Η Βούλα Χριστοπούλου σε δηλώσεις της στο kozan.gr για το εκλογικό αποτέλεσμα  στις εκλογές του ΤΕΕ/Τμ. Δ. Μακεδονίας  αλλά και για την επόμενη μέρα

 

5 σχόλια

  • Ανέκαθεν οι παρατάξεις στο ΤΕΕ είχαν κομματικές αποχρώσεις. Αυτό το τουρλουμπουκι του Μαυρομματιδη που πήρε το δαχτυλίδι η Χριστοπούλου και χρησιμοποιείται για ιδία συμφέροντα για τα πόστα στην περιφέρεια, δείχνει τη σύγχυση του κεντρώου ψηφοφόρου που δεν ελπίζει σε τίποτα. Μητσοτάκης μέχρι να σβήσει ο ήλιος στην Ελλαδιτσα.

  • Ο κόσμος του ΤΕΕ απέδειξε ότι δεν ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ κ.Αμανατίδη από τον μέντορα σου Μαυροματίδη . Όσο και να προσπάθησε και να έταξε λαγούς με πετραχήλια δεν του βγήκε. ο κόσμος δεν είναι χαζός. Όσο για την Βούλα συγχαρητήρια για τον αγώνα της άξιο άτομο αλλά αν δεν κόψει τον ομφάλιο λώρο με τον Μαυροματίδη προεδρία δεν πρόκειται να δει ποτέ.

  • Παιδιά όσο και να γράφεται ο Μαυροματιδης έδειξε ποιος είναι όταν από το 2007 όπως είπε ο Κιανας είχε να κερδίσει. Τα άλλα είναι ιστορίες για άγριους.
    Ο Μαυροματιδης δεν ήταν υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές. Δεν ήταν σαν τον Συλλιρη μια ζωή και μπράβο του.

  • Συγχαρητηρια,
    απέναντι στην ΔΚΜ που διοικησε 4 χρόνια παρεχοντας εξυπηρετησεις, τη στήριξη που της εδωσε και πάλι όλος ο κυβερνητικός μηχανισμός και υποσχεσεις που μοιραζαν στις επισκεψεις
    κανατε σχεδόν άθλο και μαλιστα με μηχανικούς στο συνδυασμό χαμηλου προφιλ
    Σε καθε περιπτωση καλη επιτυχια σε οποιους αναλαβουν τη διοικηση με όσο το δυνατό πιο συναινετική λογικη

  • Αν θέλαμε πρωτιά Βούλα ας μας άκουγες όταν σου χτυπούσαμε το καμπανάκι για τον Μαυροματίδη, ο οποίος μόνο ζημιά κάνει.
    Το προσωπικό του πρόβλημα με τον Κιάνα μας έφερε στη δεύτερη θέση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι