Αρκούδα κατασπάραξε κότες στην Μεσοποταμία Καστοριάς

20 Μαΐου 2024
09:46

“Επίσκεψη” σε κοτέτσι στη Μεσοποταμία Καστοριάς έκανε το βράδυ του Σαββάτου 18/5 μια αρκούδα. Το άγριο ζώο κατασπάραξε έναν μεγάλο αριθμό από κότες, ενώ προκάλεσε και αρκετές ζημιές.

Ο ιδιοκτήτης βλέπει τις εικόνες στο κοτέτσι του, που βρίσκεται στην είσοδο της Μεσοποταμίας από την πλευρά της Αγίας Κυριακής και κάνει λόγο για ολική καταστροφή.

Η νέα εμφάνιση σε κατοικημένη περιοχή προβληματίζει έντονα. Σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, οι αναφορές για αρκούδες είναι συνεχείς και κάποιοι ζητούν μέτρα, πριν τα πράγματα γίνουν ακόμα χειρότερα.

svouranews.gr

4 σχόλια

  • Ο Αρκτούρος και κάποιοι δήθεν φιλόζωοι θα πουν ότι περνούσε το ζωάκι και έπρεπε να φάει.

    • Μεγάλη εξυπνάδα είπες τώρα?? Τό ζώο είναι στο φυσικό του περιβάλλον. Όταν το καταστρέφεις είναι επόμενο να αναζητήσει τροφή οπουδήποτε.

  • Τα ζώα δεν φταίνε σε τίποτα απολύτως.
    Ας ψάξουμε πρώτα,τι κάνουμε εμείς σαν κοινωνία λάθος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι