kozan.gr: Παράπονο αναγνώστη της βόρειας εισόδου της πόλεως της Πτολεμαΐδας και του οικισμού των εργατικών κατοικιών σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάζει με τη μη κοπή χόρτων (Φωτογραφίες)

20 Μαΐου 2024
12:37

Καθημερινά σε αυτά τα πεζοδρόμια περπατάνε δεκάδες άνθρωποι και είναι ντροπή να υπάρχει αυτή η εικόνα. Ο δε οικισμός των εργατικών κατοικιών πηγαίνοντας για πέρδικα δεξιά και αριστερά. Θα μας φάνε τα φίδια σε λίγο. Τι έχει να πει ο Αντιδήμαρχος πράσινου Χρήστο Κεσκεριδης για τις εικόνες αυτές. Τα αυτονόητα εν έτη 2024 για κάποιους μάλλον δεν είναι αυτονόητα και είμαστε φορολογούμενοι δημότες Εορδαίας.

Αναγνώστης kozan.gr

 

8 σχόλια

  • κυριε πλακεντα τα βλεπετε;καλες και οι καρναβαλικες παρελασεις αλλα τα πρωτευοντα ειναι η καθημερινοτητα των δημοτων στην οποια η δημοτικη αρχη παιρνει 0.Και αν παρεις στα συνεργεια του δημου να κανεις παραπονα η απαντηση που θα εισπραξεις ειναι δεν εχουμε προσωπικο,βαρεθηκα να ακουω αυτην την δικαιολογια και εγω και οι συνδημοτες μου

  • μαλλον δεν βλεπεις καλα για να μιλας για πλακα,εκτος και εαν η αποτομη ζεστη καπου σε πειραξε,εδω μιλαμε για θεμα καθημερινοτητας

  • Αλλά αν εχεις δικο σου οικοπεδο πρεπει να το καθαρισεις γτ εχεις προστιμο… Πτολεμαϊδισταν…

  • Δεν έχουμε τώρα εκλογές για να τα καθαρίσει ο κ. Κεσκεριδης. Όταν πλησιάσουν κάτι μπορεί να γίνει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι