Τα “μάτια” του Παναθηναϊκού στον νεαρό Στέλιο Σταμόπουλο του Μακεδονικού Κοζάνης

20 Μαΐου 2024
13:11
Κανένα σχόλιο

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού  για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού Κοζάνης Στέλιο Σταμόπουλο (γεννημένο το 2010).

Μετά από αρκετό   καιρό συνεχής παρακολούθησης του νεαρού μέσου  του Μακεδονικού από τον σκάουτερ του Παναθηναϊκού Μάρκο Τσομπανόπουλο, ο 14χρονος Στυλιανός  Σταμόπουλος κλήθηκε να πάρει μέρος μαζί με άλλους 20 περίπου αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, στην τελική επιλογή στελέχωσης της Κ15  του Παναθηναϊκού  που θα γίνει  στις εγκαταστάσεις της Αθηναϊκής ομάδας το Σαββατοκύριακο  25-26 Μαΐου .

Όπως ήταν φυσικό οι άνθρωποι του Μακεδονικού με χαρά  έδωσαν το οκ  ενημερώνοντας και τους  γονείς του νεαρού αθλητή.

Στόχος για την Ακαδημία του Μακεδονικού Κοζάνης  είναι η διασκέδαση, η πρόοδος και η εξέλιξη των παιδιών μέσω των προπονήσεων και της τακτικής που ακολουθεί

Η Ακαδημία του Μακεδονικού  Κοζάνης  εδώ και πολλά χρόνια  δίνει την ευκαιρία  στους νεαρούς αθλητές της  να δοκιμάσουν και να δοκιμαστούν αλλά και να εξελιχθούν, κάνοντας τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα με τον σωστό τρόπο και πάντα με σεβασμό  και τα ιδεώδη που πρεσβεύει το άθλημα.

Κάτι ανάλογο έγινε και με τον γεννημένο του 2010, Στέλιο Σταμόπουλο  μέλος της ακαδημίας μας που  μετά από “κόσκινο ” που πέρασε από τον σκάουτερ του Παναθηναϊκού κ. Μάρκου  Τσομπανόπουλου, άρεσε και  κατεβαίνει στην Αθήνα για την τελική επιλογή

 Ο Μακεδονικός  αισθάνεται υπερηφάνεια ,θα είναι  πάντα δίπλα στα παιδιά του  και θα προσπαθεί γι αυτά για ότι  καλύτερο .

Ευχόμαστε  καλή επιτυχία στο νέο βήμα του  Στέλιου.

 

matiesstasport.blogspot.com

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι