Αντικατάσταση υδρομετρητών στη Δημοτική Κοινότητα Λευκάρων την Τρίτη 21 Μαΐου

20 Μαΐου 2024
13:17
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Σερβίων στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος βελτίωσης λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης και μείωσης των απωλειών πόσιμου νερού», θα προβεί σε εργασίες αντικατάστασης υδρομετρητών που είχαν παραμείνει σε εκκρεμότητα στη Δημοτική Κοινότητα Λευκάρων.

Οι εργασίες αντικατάστασης των υδρομετρητών θα εκτελεστούν την Τρίτη 21 Μαΐου 2024 και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν έως την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024.

Τις ημέρες και ώρες που θα εκτελούνται οι παραπάνω εργασίες θα υπάρχει διακοπή υδροδότησης.

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες να μεριμνήσουν για την απρόσκοπτη πρόσβαση των συνεργείων στον υδρομετρητή τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6972850807 (Παναγιώτης Δραγκόλας) και 6971598036 (Βαγγέλης Νέστορας).

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.