Στην Κοζάνη θα βρεθεί η Υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Βανέσα Αρχοντίδου, την Τρίτη, 21/5

20 Μαΐου 2024
16:41
Κανένα σχόλιο

Η γνωστή αλπινίστρια, που ανέβηκε στην κορυφή του Έβερεστ, και Πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Κλίμα, Βανέσα Αρχοντίδου έχει ήδη ξεκινήσει επισκέψεις στην ελληνική επικράτεια και την Τρίτη, 21/5/2024, θα βρίσκεται στην ΠΕ Κοζάνης, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για να αφουγκραστεί τις ανάγκες, ώστε να διαμορφώσει την ατζέντα των απαιτούμενων δράσεων βιώσιμης ανάπτυξης και των διεκδικήσεων των τοπικών κοινωνιών από την Ευρώπη, η κ. Αρχοντίδου ανοίγει διάλογο με τους φορείς των περιφερειών, των δήμων αλλά και τους πολίτες.

Ως ιδρύτρια του οργανισμού γυναικείας ενδυνάμωσης  AWomanCanBe.org, που έχει αναλάβει την υλοποίηση Ευρωπαϊκού προγράμματος για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας των γυναικών στον τομέα της Αγροδιατροφής, η κα Αρχοντίδου θα παρουσιάσει παράλληλα και το σχετικό πρόγραμμα, στο οποίο οι ωφελούμενες συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ και έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν έως και 10.000€. Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην Αγροδιατροφή που συνδιοργανώνεται με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας ΕΙΤ Food, υπάρχει ήδη ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος έως τις 24 Μαϊου στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.f6s.com/ewa-ellada-2024/apply

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι