Πτολεμαΐδα: Η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Εορδαίας αφιερωμένη στην “Πολύτεκνη Μητέρα”

20 Μαΐου 2024
19:52

🩷 Εκδήλωση τιμή στην “Πολύτεκνη Μητέρα” ως πρόσωπο, σύμβολο, αν και η γιορτή της μητέρας είναι κάθε μέρα εφόσον το να είσαι “μάνα “είναι ένας ρόλος ισόβιος που δεν σταματά και δεν τελειώνει ποτέ, πραγματοποίησε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας.
✅ Αρχικά λόγω της 19ης Μαϊου _έγινε εκτενή αναφορά από τον πρόεδρο του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας κ.Μαυρίδη Αντώνη για την Γενοκτονία των Ελλήνων και τις “μάνες” του Πόντου.
✅ Ακολούθησε ομιλία της Ψυχολόγου -Παιδοψυχολόγου κ.Κατερίνας Βλάχου με θέμα “Τα εσωτερικευμένα “πρέπει “της σύγχρονης μητέρας”.
✅Την εκδήλωση πλαισίωσαν με τις χορωδίες τους ο Σύλλογος Τροβαδούρων και η χορωδία της Θρακικής Εστίας Πτολεμαΐδας.
🌷Ακολούθησε η βράβευση δύο υπέρ -πολύτεκνων μητέρων της κ.Στεφανής Ιωαννίδου Ελληνίδου η οποία έχει ένδεκα παιδιά και είναι Δημόσια Υπάλληλος και της κ.Φωτεινής Κοντογούνη Καλογεράκη με επτά παιδιά εκπαιδευτικός.
🩷Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Όλγα Πουταχίδου Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας , Λύσανδρος Μεταξάς Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών ,Ελένη Χονδροματίδου Περιφερειακή Σύμβουλος, Δημήτρης Καρακασίδης πρόεδρος ΔΕΤΥΠ, Αλεξάνδρα Τσιτσιντά πρόεδρος Κοινότητας , Βίκυ Βρυζίδου πρώην Βουλευτής ,Πίστη Κρυσταλλίδου υποψήφια Ευρωβουλευτής, Θεοδώρα Καλλού εκπρόσωπος του γραφείου του Υφυπουργού κ.Κωσταντινίδη.
🙏Ένα μεγάλο ” Ευχαριστούμε” όλες και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας αποδεικνύοντας την έμπρακτη στήριξη στον σύλλογο μας.
🙏 Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δήμο Εορδαίας καθώς και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την στήριξη και την συμβολή ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μας.
🙏 Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας που στηρίζουν και βοηθάνε τις εκδηλώσεις και τις δράσεις μας.
✅Τους γυναικολόγους: Κυριακή Σπυροπούλου και Παύλο Λαζαρίδη.
✅ Καζαντζής Γιώργος δερματολόγος.
✅Medi Renatus κέντρο αισθητικής
BOUDOIR κέντρο αισθητικής
Shape your Nails:Mary
Beauty Shop”Αρετή”
✅Τα βιβλιοπωλεία “Δημητρόπουλος και”ΓΡΑΦΉ ‘
✅ Ζαχαροπλαστεία “Σιδηρόπουλος”
✅Τα φαρμακεία:Αγνή Καπετάνου, Χαρά Μήγκου. ,Βελονά Μαρία, Φρόσω Θεοφάνους, Πάγιος _Σκούτας.
✅Ψωμιάδης”εν-οίκο” _Βαβούρας _Vicko _”Κατερίνα”είδη γάμου και βάπτισης _Παλιός Νίκος”compiouter systems ” _”ΘΎΜΗΣΗ”
✅ Ανθοπωλείο “Μάρκος Βαλαβάνης”
✅ Μεσιτικό Γραφείο ” PROPERTIES”
✅Pink Woman
✅elheleo _Λαζαρίδη
✅DIOSCURIDES _Τζιμήκα
🌷Την εκδήλωση μας συντόνισε η εκπαιδευτικός Δημοτικής Εκπαίδευσης Ιφιγένεια Σίσκου.
🙏 Θερμές ευχαριστίες στα Μ.Μ.Ε για την προβολή και στήριξη των εκδηλώσεων μας.

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια για την εκδήλωση.αλλα από όλους τους εκλεγμένους που μας μοστραρετε δεν ενδιαφέρεται κανεις για την πολύτεκνη οικογένεια.Μονο για το φενεστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι