Kozan.gr: Στην Κοζάνη την Δευτέρα 27/5 ο Άδωνης Γεωργιάδης – Συνάντηση και με τον Δήμαρχο Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρη στο Δημαρχείο – Συναντηση και με τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά -Τριήμερη (27, 28 & 29 Mαίου) περιοδεία στην Δ. Μακεδονία

22 Μαΐου 2024
10:47
Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στην Κοζάνη θα βρεθεί την Δευτέρα 27/5 ο Υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης. Μεταξύ των προγραμματισμένων συναντήσεων θα είναι  και συνάντηση και με τον Δήμαρχο Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρη στο Δημαρχείο. Προκειται για τριήμερη (27, 28 & 29 Mαίου) περιοδεία στην Δ. Μακεδονία με επισκέψεις  και σε περιοχές  της Εορδαίας, ενώ θα συναντηθεί  και με τον Δήμαρχο Παναγιώτη  Πλακεντίας.

9 σχόλια

  • βλεπουν οτι στην δυτικη μακεδονια πατωνουν και δεν ξερουν τι να κανουν,ειναι τοσο απελπισμενοι και στελνουν τον αδωνι ξανα

  • Δεύτερη φορά σε 1 μήνα ?? Και χθες ήταν ο Μητσοτάκης ?? Τι έγινε πάτωσαν τα ποσοστά σας ?? Η περιοχή σβήνει και είστε υπεύθυνοι εσείς από τη σωστή μεριά της ιστορίας…..Με τους Ρώσους εχθρούς

  • Στις επερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου,ή ΝΔ τού Κυριάκου Μητσοτάκη, θά έχει “υπερδιπλάσιο ” ποσοστό από τό δεύτερο κόμμα. Με λάιφ σταιλ, φωτογραφίες και κάποιοι άλλοι νά αρέσκονται στο 13με14% και κάποιοι υπόλοιποι ποντάροντας στην εκκλησία και τίς επιστολές, το αποτέλεσμα τών εκλογών θά είναι πεντακάθαρο!!!!! Υπομονή και προμήθεια χαπιών για την αρτηριακή πίεση.!

  • Πολυ πεινα επεσε δεξιουληδες κηφηνοπουλα ε? Τοσο γρηγορα τελειωσε ο σανος που σας κερασε εχθες ο φεσαδορος που παριστανει τον δημοκρατη πρωθυπουργο και ξαναστελνει τον μετρ του ειδους?
    αχαχαχαχαχαχα

  • Είναι καλό να υπάρχουν πολιτικοί από τόν τόπο μας καί νά τούς στηρίζουμε καί νά μας επισκέπτονται τακτικά..!!!
    ………….. τό θέμα είναι να βοηθάνε τον τόπο τους καί νά βγαίνει κάτι θετικό.
    …..στα θέματα υγείας στον τόπο μας δεν πάνε καλά!!!
    ….τα Νοσοκομεία μας έχουν την χειρότερη φήμη !!!

  • Δεν φέρνεις και τα δικαιώματα σου εδώ φιλε Αδωνη;Έχει ανάγκη ο τόπος μας από πολιτικούς του δικού σου βεληνεκούς!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι