Με νίκη για την Κοζάνη, με σκορ 4-1, απέναντι στον Aιολικό ολοκληρώθηκαν τα Play Out στην Super League 2 – Η ομάδα της Κοζάνης υποβιβάζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία

22 Μαΐου 2024
18:27

Με νίκη για την Κοζάνη με σκορ 4-1 απέναντι στον Aιολικό ολοκληρώθηκαν τα Play Out στην Super League 2 – Η ομάδα της Κοζάνης υποβιβάζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Το φιλμ του αγώνα

 

Στο 6′ σουτ Δόρη άουτ.

Στο 17′ σουτ Zakaric αποκρούει ο Μπλατσιώτης , η μπάλα στο δοκάρι και κόρνερ.

Στο 20′ σουτ Τσιμπούκα μέσα από την περιοχή η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 32′ με πλασέ μέσα από την περιοχή ο Hamìdovic  θα γράψει το 0-1.

Στο 41′ κόρνερ Σιατραβάνη , κεφαλιά Γραμμένου μπλοκάρει ο Μπότσαρης.

Στο 46′ ωραίο σουτ Νάτσου διώχνει σε κόρνερ ο Μπότσαρης.

Στο 53′ ο Αναστασόπουλος θα βγάλει τη σέντρα ο Μαξίμοβιτς με ωραία κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ θα ακυρωθεί από τον βοηθό ως οφσάιντ.

Στο 58′ σέντρα Αναστασόπουλου κι ο Μαξίμοβιτς με κοντινή κεφαλιά θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 65′  ωραία προσπάθεια του Βοριαζίδη , θα δώσει στον Γιάκο πλασέ αποκρούει με τα πόδια ο Μπότσαρης και ο Μαξίμοβιτς από κοντά θα γυρίσει το ματς σε 2-1.

Στο 70′ με δυνατό σουτ ο Νάτσος θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

Στο 81′ σουτ Αποστολίδη στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 90′  ο Αποστολίδης θα δώσει στον Μαξίμοβιτς που θα σημειώσει χατ τρικ γράφοντας το τελικό 4-1.

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπλατσιώτης, Δόρης,Ίτσιος,Τσιμπούκας,Τάτσης, Σιατραβάνης, Γραμμένος, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Γιάκος, Καλλέργης


Αιολικός 
(Γράφας): Μπότσαρης, Αλιατίδης,Yoke, Hamidovic ,Zakaric ,N Nomo,Benìtez,Κριμιτζάς,Μουχαλής, Τριανταφυλλάκος, Νούλας.


Διαιτητής: 
Σιντόρης  (Θεσπρωτίας )
Βοηθοί: 
Σακκάς (Θεσσαλίας), Μάνος (Λάρισας)
4ος: 
Μπουρουζίκας (Λάρισας)

10η αγωνιστική – Play out
Τετάρτη 22/5 -16:00
Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΟΚ Β 0-0, 0-1,  0-2 , 0-3 ημ 1-3, 2-3,  2-4
ΠΟΤ Ηρακλής – Καμπανιακός 0-0,  0-1 ημ
Κοζάνη – Αιολικός 0-0 , 0-1 ημ 1-1,  2-1, 3-1,  4-1 τελ

Βαθμολογία
ΠΑΟΚ Β’ 31
ΠΟΤ Ηρακλής 30
Καμπανιακός 26
Αναγέννηση Καρδίτσας 25
Κοζάνη 23
Αιολικός 15

 

matiesstasport.blogspot.com

4 σχόλια

  • Απαραδεκτη συμπεριφορα των παικτων και του κυριου διγκοζη στο τελος του αγωνα δεν χαιρετισαν τους φιλαθλους που στηριξανε την ομαδα ολη τη χρονια κριμα

  • Διγκόζη γιατί δεν λές στον κόσμο τί έγινε;Είχες εντοπίσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα,από εκεί και μετά τί έγινε;Ζήτησες μεταγραφή από την Διοίκηση και δεν έγινε;Ενημέρωσες τον τεχνικό διευθυντή και αυτός δεν το προώθησε στους μεγαλομέτοχους ή αρνήθηκε;Αν το ζήτησες,προσωπικά πιστεύω ότι οι ευθύνες είναι μεγάλες της Διοίκησης και του τεχνικού διευθυντή..Ο κόσμος θέλει την αλήθεια και θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να επιμείνουν στο θέμα. Όλα στο φως.

    • Σε λίγο πιστεύω η διοίκηση θα πει άντε γεια, μετά τα σαλόνια του τοπικού περιμένει την Κοζάνη. Εφόσον οι δουλειές έγιναν τωρα η Κοζάνη δεν τους είναι απαραίτητη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι