Συνάντηση Βουλευτή Γρεβενών Ιωάννη Γιάτσιου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

22 Μαΐου 2024
19:23
Κανένα σχόλιο

          Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη  πραγματοποίησε ο Βουλευτής Γρεβενών Ιωάννης Γιάτσιος την Τετάρτη             22-05-2024 με τον Υπουργό, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

 

     Ο Βουλευτής έθεσε  ζητήματα που αφορούν την περιοχή των Γρεβενών και ειδικότερα τέθηκε το θέμα της ενδυνάμωσης και της ενίσχυσης της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών με στόχο την αύξηση του αριθμού των Δοκίμων  που θα φιλοξενούνται και θα εκπαιδεύονται στη σχολή .

     Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και ο Βουλευτής ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη καθώς έλυσε άμεσα, με την παρουσία των στελεχών του Υπουργείου, το ζήτημα που του έθεσε για την Προγραμματική Σύμβαση που απαιτείται, για να ολοκληρωθεί ο 3ος όροφος του κτιρίου όπου σήμερα στεγάζεται η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών, έτσι ώστε  να φιλοξενήσει επιπλέον 172 άτομα για να εκπαιδευτούν στη σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων στα Γρεβενά.

     Η προσπάθεια και οι αγώνες γίνονται μέχρι και την τελευταία στιγμή της θητείας του Βουλευτή Ιωάννη Γιάτσιου  με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου και των πολιτών.

     Ο Βουλευτής έθεσε επίσης στον Υπουργό και το θέμα της ανέγερσης ενός νέου σύγχρονου κτιρίου στο οικόπεδο ιδιοκτησίας της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την αρτιότερη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και χρήση αποκλειστικά από τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών και των υποκείμενων οργανικών της μονάδων.

Μια προσπάθεια του Βουλευτή Ιωάννη Γιάτσιου,  με την οποία συντάσσονται τόσο η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Γρεβενών όσο και οι τοπικοί φορείς όπως το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος και οι επαγγελματίες και με τη στήριξη όλης της κοινωνίας των Γρεβενών, καθώς οι πολίτες αναγνωρίζουν ότι με την πλήρη ανάπτυξη της σχολής και την ανέγερση ενός νέου κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης θα υπάρχουν  πολλαπλά οφέλη για τα Γρεβενά καθώς θα ενισχυθεί εκ των πραγμάτων η τοπική αγορά και θα ανακάμψει η οικονομία της περιοχής μας.

Η προσπάθεια για το καλό του τόπου μας είναι συνεχής και αδιάλειπτη!

 

                                                                                     Γραφείο Τύπου

                                                                                        Βουλευτή Γρεβενών

                                                                                       Ιωάννη Γιάτσιου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.