Το τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα 96 προπτυχιακά τμήματα της χώρας που σε κάνουν κατευθείαν κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (integrated master)

22 Μαΐου 2024
22:58
Κανένα σχόλιο

Το τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας είναι ένα από τα 96 τμήματα της χώρας που απονέμει κατευθείαν ενιαίο  και αδιάσπαστο  τίτλο  σπουδών μεταπτυχιακού επιπέδου (integrated master) στην ειδικότητα. Η πιστοποίηση του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος Γεωπονίας που έγινε από την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.) με ΑΡΙΣΤΑ (FULLY COMPLIANT) και η απόδοση πλήρως των δικαιωμάτων άσκησης του επαγγέλματος του Γεωπόνου – όπου οι απόφοιτοι εγγράφονται υποχρεωτικά στο ΓΕΩΤ.Ε.Ε., κατέταξε το τμήμα ψηλά στον Ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας. Οι απόφοιτοι του τμήματος θα κατέχουν ένα πτυχίο που θα αντικατοπτρίζει την ποιότητα των σπουδών τους, στη μάθηση και την έρευνα, προσφέροντάς τους έτσι πολλές και αναβαθμισμένες επαγγελματικές προοπτικές.

agro.uowm.gr

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.