Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, διοργάνωσε την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας», στις 21 Μαΐου 2024

23 Μαΐου 2024
10:39
Κανένα σχόλιο

Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, διοργάνωσε την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας», στις 21 Μαΐου 2024  στις εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου της νέας Πανεπιστημιούπολης, στη ΖΕΠ, Κοζάνης

Στην εκδήλωση, συμμετείχαν πάνω από 80 φοιτητές και απόφοιτοι του τμήματος οι οποίοι παρακολούθησαν τις σύντομες παρουσιάσεις των επιχειρήσεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και πραγματοποίησαν δια ζώσης συνεντεύξεις με τους εκπροσώπους τους.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών καθηγητής κ. Γεώργιος Χριστοφορίδης ο οποίος ευχαρίστησε τις συμμετέχουσες εταιρίες και τόνισε ότι η Ημέρα Καριέρας που διοργανώνει το τμήμα είναι ένας σημαντικός θεσμός που δίνει την δυνατότητα στους νέους επιστήμονες να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι ακόλουθες επιχειρήσεις:

  • Indeltech, Συστήματα ασφάλειας και επικοινωνίας, Ανάπτυξη Εφαρμογών IoT
  • Delta, Βιομηχανία Τροφίμων.
  • ATC, Athens Technology Center, Τεχνική Εταιρεία Εφαρμογών Υψηλής Τεχνολογίας
  • OTS SA, Συστήματα – Υπηρεσίες Πληροφορικής.
  • Selenecc, Regional Coordination Center (RCC) for the EU TSOs in South-East Europe.
  • MC Chargers, EV Charging Stations
  • Keyvoto, E-Commerce
  • ΔΕΔΔΗΕ, Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας
  • Intracom Telecom, Τηλεπικοινωνιακές Λύσεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.