Υποβολή υπεύθυνης δήλωσης καθαρισμού για ακάλυπτους οικοπεδικούς χώρους στο Δήμο Σερβίων

23 Μαΐου 2024
11:37
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’ αριθμ. 20/2024 Πυροσβεστικής Διάταξης, οι ιδιοκτήτες ακάλυπτων οικοπέδων στο Δήμο Σερβίων υποχρεούνται να υποβάλουν Υπεύθυνη Δήλωση καθαρισμού των χώρων αυτών. Ειδικότερα, λόγω πιθανής μη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υ.Κ.Κ.Π.Π. μέχρι τις 31 Μαΐου 2024, οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές από το Δήμο Σερβίων μέσω της Υπηρεσίας Πρωτοκόλλου, σύμφωνα με τα εξής:

Συνιδιοκτησία:

Η δήλωση πρέπει να υποβάλλεται από όλους τους συνιδιοκτήτες ή από έναν με προσκόμιση εξουσιοδότησης από τους υπόλοιπους.

Οι δηλώσεις και οι εξουσιοδοτήσεις πρέπει να φέρουν το γνήσιο της υπογραφής.

Επικαρπία:

Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν όπως και στη συνιδιοκτησία.

Μίσθωση:

Υπόχρεος είναι ο μισθωτής, ο οποίος πρέπει να υποβάλλει και το μισθωτήριο συμβόλαιο.

Οι υπεύθυνες δηλώσεις πρέπει να υποβάλλονται από τους υπόχρεους στο Δήμο Σερβίων μέσω της Υπηρεσίας Πρωτοκόλλου. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων καθαρισμού είναι η 31η Μαΐου 2024.

 

*Επισυνάπτεται η Υπεύθυνη Δήλωση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.