kozan.gr: Ξεκίνησε, το πρωί της Πέμπτης 23/5, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, το 3ο Kozani Youth Fest (Βίντεο & Φωτογραφίες)

23 Μαΐου 2024
11:48

 

Ξεκίνησε, το πρωί της Πέμπτης 23/5, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, το 3ο Kozani Youth Fest. Ένα Festival αφιερωμένο στη νεολαία. Θέματα που ποικίλλουν για όλα τα ενδιαφέροντα και εργαστήρια κατάλληλα για συμμετοχή από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο, γιατί στην GO Alive δεν αφήνουμε κανέναν στην απέξω!

Εν όψει και των ευρωεκλογών που πλησιάζουν, το φετινό festival είναι αφιερωμένο και εστιάζει σε ευρωπαϊκά θέματα που σίγουρα θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, όπως το πως θα μπορούσες να κάνεις πρακτική σε ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και να γίνεις μέρος αυτών; Ποια είναι η ιστορία της ψήφου; Γιατί να ψηφίσω; και πολλά ακόμη ευρωπαϊκά θέματα που αφορούν τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά.

2 σχόλια

  • ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ….ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠ’ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ;
    ΣΕ ΑΓΓΛΟΥΣ;
    ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;
    ΣΕ ΚΑΝΑΔΟΥΣ;
    ΣΕ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ;

    ΟΧΙ ΒΡΕ!….ΣΕ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ!

    • Αγαπητέ/Αγαπητή φέτος στο φεστιβάλ ήρθαν με πρωτοβουλία του οργανισμού νεολαίας “GO Alive” 23 νέοι και νέες από όλη την Ευρώπη για να συνεισφέρουν στην προετοιμασία και την υλοποίηση του φεστιβάλ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ!
      Μεγάλο μέρος από το προωθητικό υλικό δημιουργήθηκε και από εκείνους και με στόχο την ενθάρρυνση όλων των κατοίκων της πόλης για τη συμμετοχή τους στις προσεχείς ευρωεκλογές! Σας περιμένουμε .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι