kozan.gr: Πραγματοποιήθηκαν στα Κοίλα Κοζάνης, το απόγευμα της Πέμπτης 23/5, τα εγκαίνια του Balkan Energy Forum (Βίντεο & Φωτογραφίες)

23 Μαΐου 2024
18:29

Παρουσία κορυφαίων στελεχών της Κυβέρνησης, εκπροσώπων της Δημόσιας Διοίκησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Διπλωματικών Αρχών και θεσμικών φορέων, πραγματοποιήθηκαν στα Κοίλα Κοζάνης, το απόγευμα της Πέμπτης 23/5, τα εγκαίνια του Balkan Energy Forum. Το διεθνές συνεδριακό και εκθεσιακό γεγονός για την ενέργεια, που θα ολοκληρωθεί στις 25 Μαΐου, διοργανώνεται από το Υφυπουργείο Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης και τη ΔΕΘ-Helexpo. Συνδιοργανωτή έχει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Κοζάνης, ενώ υποστηρίζεται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονία. Επίσημοι χορηγοί είναι οι εταιρείες THALIS μέλος του Ομίλου Motor Oil, Hellenic Hydrogen και ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε. Η παρουσία των τοπικών αντιπροσωπειών της Κοζάνης, στο Balkan Energy Forum, ξεχωρίζει με την επίδειξη ηλεκτρικών και υβριδικού τύπου αυτοκινήτων, δείχνοντας το δρόμο για την πράσινη ενέργεια, αλλά και με εκθέτες από τον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, του υδρογόνου και της πράσινης-έξυπνης ενέργειας.


10 σχόλια

  • εν οψει εκλογων πολλοι υπουργοι του κουλη ερχονται στην δυτικη μακεδονια προφανως οχι χωρις λογο μαλλον μαθαινουν την κατρακυλα που εχει παρει η νεα δημοκρατια αλλα μια και ειναι εδω ο αρμοδιος υπουργος ενεργειας να κανω μια ερωτηση ;γιατι αρνειται να δει εκπροσωπους των μικρων ενεργειακων κοινοτητων;μηπως ολο το παιχνιδι για την δηθεν δικαιη μεταβαση στην δυτικη μακεδονια ειναι μοιρασμενο σε μυτιληναιο,περιστερη,κοπελουζο;λεω εγω τωρα μηπως;

  • Καλό θα ήταν να προσέχουν το υφάκι τους οι παρατρεχάμενοι και οι αυλικοι των υπουργών, και τους τρόπους τους προς τους πολίτες – επισκέπτες της εκδήλωσης. Άραγε ο Μητσοτάκης εγκρίνει τέτοιες αγενείς συμπεριφορές; Ας χαλαρώσουν λίγο από αυτό το ύφος χιλίων καρδιναλίων. Έχουν καταντήσεις βασιλικότεροι του βασιλέως!

  • αυτοθαυμάζονται μεταξύ τους για την μεγάλη τους επιτυχία που συνοψίζεται στα ακόλουθα: αρπαγή των δημόσιων εκτάσεων για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών των δικών τους εταιριών , θέσεις εργασίας των ιθαγενών ελάχιστες, ξενιτεμό της νεολαίας, μαράζωμα της περιοχή μας …. και οι κλακαδόροι της τοπικής κοινωνίας χαμογελούν σαν τους κλόουν για να γίνουν αρεστοί στα αφεντικά

  • Δεν έχουν καταλάβει ότι την κοροϊδία την πήραμε χαμπάρι από εποχής Κασαπιδη; Τόσο ανόητους πια μας θεωρούν;

  • Η ΝΔ πήρε κατρακύλα στην Κοζάνη και προσπαθεί με ένα δήθεν συνέδριο, ένα συνέδριο παρωδία να δείξει ότι σκέφτεται την περιοχή….καραγκιοζιλίκια δηλαδή….φτωχοποιήθηκε όλη η δυτική Μακεδονία με το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων τα γραμμάτια του Κυριάκου ξεπληρώνονται προς τους Γερμανούς με αντίκρυσμα την βίαιη φτωχοποίηση ολόκληρης περιφέρειας ….φάτε φόρουμ και δήθεν πρωτοβουλίες ανάπτυξης….πρωταθλητές ακρίβειας, σε καύσιμα, τρόφιμα,ενέργεια…ακόμα δεν καταλάβατε ότι οι κυβερνώντες δουλεύουν μόνο για τους χορηγούς τους τα καρτέλ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι