Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 θα επισκεφτεί την Π.Ε. Κοζάνης, κλιμάκιο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής την υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ Αλεξάνδρα Σδούκου

23 Μαΐου 2024
16:59
Σας κάνουμε γνωστό ότι την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 θα επισκεφτεί την Π.Ε. Κοζάνης, κλιμάκιο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής την υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ Αλεξάνδρα Σδούκου .Την υφυπουργό θα πλαισιώνουν ο γενικός γραμματέας ιθαγένειας  κ Δημοσθένους Άγγελος – Παναγιώτης και ο βουλευτής Ν. Κιλκίς – π. υπουργός Γεωργαντάς Γιώργος.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης:
11.40 Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης
12.10 Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
13.30 ΤΟΕΒ Βελβεντού
14.30 Αγροτική Επιχείρηση με net metering
17.30 Συνάντηση με τους προέδρους των επιμελητηρίων στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν. Κοζάνης
18.00 Διευρυμένη συνεδρίαση Δ.Ε.Ε.Π. Ν. Κοζάνης
Για τη Δ.Ε.Ε.Π. Ν. Κοζάνης,
Η πρόεδρος
Θωμαή Ι. Ζαρκοδήμου

3 σχόλια

  • Προφανώς τα γκάλοπ δεν είναι καλά για τη ΝΔ στο νομό Κοζάνης.
    Ας μαζέψει και όλο το υπουργικό συμβούλιο μέχρι τις ευρωεκλογές ο κ. Μητσοτάκης. 60 άτομα θα είναι.

  • Δυστυχώς τα μασκαριλικια και οι πολλαπλές φωτογραφήσεις,ινστα στορις,μαιμουδοσελεμπριτυ,καρακιτσαρια κάποιων μεγάλης ηλικίας κύριων δίπλα στον υφυπουργό μας ,στον βουλευτής μας,στα μεγάλο στελέχη μας αποδείχτηκαν καταστροφικά που είναι οι πραγματικοί αγωνιστές κύριε πρόεδρε!?!?!?!?Κυριάκο ευτυχώς τους πήρες χαμπάρι!!!!!!Μόνο για το κόμμα δεν νοιάζονται!!!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι