Επίσκεψη του Προξένου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

23 Μαΐου 2024
19:13

Ο Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Jerry Ismael συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Αμανατίδη.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης ο κ. Αμανατίδης ενημέρωσε τον Πρόξενο σχετικά με τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τη Δυτική Μακεδονία, όπως είναι η απολιγνιτοποίηση, η αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου και η συμβολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο ζήτημα της ανεργίας που πλήττει τον πληθυσμό της περιοχής. Αναφερόμενος στη διασυνοριακή περιοχή των Πρεσπών ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας τόνισε πως στόχος είναι η ανάπτυξη μιας τουριστικής αγοράς με επίκεντρο τις λίμνες, που  στόχο έχει την τουριστική αναβάθμιση της περιοχής.

Ο κ. Ismael από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κ. Αμανατίδη για τις πολύτιμες πληροφορίες τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι πολύ σημαντικό η περιοχή να καταφέρει να αναπτύξει τα πλεονεκτήματά της.

Ένα σχόλιο

  • “Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης ο κ. Αμανατίδης ενημέρωσε τον Πρόξενο σχετικά με τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τη Δυτική Μακεδονία”.
    ‘ερχονται τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα, όπως έλεγε ο Γιώργος Κωνσταντίνου …
    Ποιος έχει σειρά τώτα ο Τούρκος Πρόξενος ; Ξέχασα και αυτος απο κει πέρασε ….
    Μάλλον έρχεται η σειρά του Πρόξενου των Σκοπίων ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι