kozan.gr: Επίσκεψη στην Κοζάνη και στον επίτιμο Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Γ. Σβώλη πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 24 Μάϊου ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γ. Αυτιάς – Συνάντηση με φίλους και στελέχη του κόμματος (Βίντεο & Φωτογραφίες)

24 Μαΐου 2024
11:40

 

Επίσκεψη στην Κοζάνη και στον  επίτιμο Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Γ. Σβώλη πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 24 Μάϊου ο  ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γ. Αυτιάς, ο οποίος και θα βρίσκεται σήμερα στην περιοχή στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας. Παράλληλα είχε συνάντηση με φίλους και στελέχη του κόμματος στο  cafe Le- Roi στην Κοζάνη

 

 

 

 

7 σχόλια

  • Ε άμα πήγε στον Σβωλη να τον ψηφίσουμε.
    Μια Κασαπίδη μια Αυτιά υποστηρίζει αυτός ο άνθρωπος. Φαίνεται η εμπειρία του να κρίνει τους ικανούς .
    ( ειρωνικό το σχόλιο ) . Άιντε ρε άιντε φουρκα!

    Άκου και επίτιμος. Λες και ήταν βασιλεύς. Χαχα

  • με το καντρόνι στίς πλάτες και αυτόν πού κάθε Σαββατοκύριακο μοίραζε χιλ.ευρώ αλλά και σε αυτούς πού τον χαιρετούνε.
    Χάρη κρίμα υποψήφιος βουλευτής δεν πρόκειται ποτέ να είσαι!!!!!!

  • Εσύ που αναρωτιέσαι που είναι ο Κατανας !?;?!Εκεί ήταν !!!!!!ρε κοζαν βγάλε καμία φωτό του χάρη ,έτσι για να μην αναρωτιέται το παληκάρι!!!!! μπορεί και παληκαρου?????!!!!ποιος ξέρει!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι