kozan.gr: Για γέλια και για κλάματα – “Βλέπουμε οτι οι επενδύσεις έρχονται στην περιοχή”, ανέφερε, σήμερα (24/5) από την Κοζάνη, η Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κα. Αλεξάνδρα Σδούκου (Βίντεο)

24 Μαΐου 2024
12:21

“Ή μας δουλεύουν ή κάτι δεν πάει καλά ως προς την αντίληψη των γεγονότων”, θα έλεγε κάποιος κάτοικος της Κοζάνης και της Δ. Μακεδονίας ακούγοντας, σήμερα Παρασκευή 24/5, την Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κα. Αλεξάνδρα Σδούκου, στο πλαίσιο των εργασιών του 1ου Balkan Forum Energy, που διεξάγεται στo εκθεσιακό κέντρο Δ. Μακεδονίας στα Κοίλα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κα Σδούκου: “Βλέπουμε οτι οι επενδύσεις έρχονται στην περιοχή”, αναφέροντας ως ένα παράδειγμα (άραγε που είναι τα υπόλοιπα;) την επένδυση υδρογόνου στην Κοζάνη από την εταιρεία Advent η οποία ενώ θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα, έχει “κολλήσει” στη γραφειοκρατία εδώ και 2 χρόνια, όταν πρωτακούσαμε για αυτή την επένδυση. Η κα Σδούκου αφού αναφέρθηκε στο πως παρέλαβε την ΔΕΗ η κυβέρνηση της ΝΔ, επιπροσθέτως, σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει σχέδιο για την περιοχή, αναγνωρίζοντας ταυτοχρόνως  και τη δυσκολία του εγχειρήματος με τις συνεχείς προκλήσεις που παρουσιάζονται. Συμπερασματικά, δυστυχώς  όσο και καλές προθέσεις να υπάρχουν από την πλευρά των κυβερνόντων, το γεγονός κι η πραγματικότητα είναι μία: 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια μετά τη δήλωση του Πρωθυπουργού για τη βίαιη απολιγνιτοποίηση η περιοχή ψάχνει ακόμη τον αναπτυξιακό προσανατολισμό της ενώ αυτά που έχουν γίνει είναι ελάχιστα σε σχέση με τα πολλά υποσχόμενα κι οι εμπνευστές του εγχειρήματος  τείνουν (αν δεν έχουν γίνει ήδη) όχι απλά να καταστούν αναξιόπιστοι αλλά αστείοι, σε ό,τι κι αν, πλέον, υποστηρίζουν, κάθε φορά που αναφέρονται στο σχετικό ζήτημα.

 

14 σχόλια

  • θα πρεπει τωρα εν οψει εκλογων να τους δωσουμε ενα καλο μαθημα γιατι πραγματικα ειναι η κυβερνηση του κουλη που μας φτωχοποιησε,μας εβγαλε στην ανεργια,ο τοπος μας η δυτικη μακεδονια πεταχτηκε σαν στημενη λεμονοκουπα στο καλαθι των αχρηστων,στα τεμπη χασαμε 57 ψυχες αδικα και απο τους πολιτικους κανεις δεν τιμωρηθηκε και ουτε προκειτε να τιμωρηθει,το κρατος δικαιου πλεον δεν υφιστατε στην ελλαδα του μητσοτακη,καθε καλοκαιρι καιγονται εκατομμυρια στρεμματα και γι αυτο φταιει η κλιματικη αλλαγη και οχι η κυβερνητικη ανικανοτητα,πρεπει να απαλλαγουμε απο το καθεστως της οικογενειας μητσοτακη το συντομοτερο δυνατον

  • Αυτοί καλά κάνουν και τα λένε.
    Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί τους ακούνε και τους χειροκροτούνε.
    Δεν υπάρχει σωτηρία.

  • Μα η απολιγνιτοποίηση έγινε τόσο βιαστικα για να διασωθει η ΔΕΗ από τους ζημιογόνους λιγνίτες και οχι για περιβαλλοντικους λόγους! Αλλωστε αυτο φαινεται ολοκαθερα απο την πορεια των πραγμάτων. Η επέμβαση πέτυχε (ΔΕΗ) ο ασθενής απεβίωσε (Δυτική Μακεδονία)..

  • Θέλαμε Μητσοτάκη, θέλαμε Αμανατίδη. Δε θέλω διαμαρτυρίες. Παίρνουμε αυτό που μας αξίζει.

  • Ζηλεύω την αισιοδοξία της Σδούκου για την περιοχή. Πολλά εκατομμύρια και χιλιάδες επενδύσεις.

  • Εσύ και το Πολύ 5 συνδικαλιστές που δεν έχουν κάνει μεροκάματο για πολλά χρόνια βλέπετε επενδύσεις…. αλλά μόνο για την τσεπούλα σας!!!!+!

  • Βαυκαλίζω=εξαπατώ, παραμυθιάζω. Παραισθήσεις= διαταραχές της αντίληψης του ανθρώπινου εγκεφάλου. Θεωρώ ότι αυτές τις λέξεις πρέπει να τις εντάξουν στον προεκλογικό τους αγώνα, γιατί τόσο κορόιδεμα δεν παίζει!Αλλού ρα!

  • Παραμύθια της χαλυμάς. Η Σδούκου και τα εκκατομυριια επενδύσεις. Που τις είδατε; χιλιάδες θέσεις εργασίας. Χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι