Εκσυγχρονισμός δικτύων ύδρευσης – Αντικατάσταση συμβατικών υδρομέτρων με ψηφιακά υδρόμετρα στην πόλη της Πτολεμαΐδας

24 Μαΐου 2024
11:49
Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των δικτύων ύδρευσης και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, η ΔΕΥΑΕ θα προχωρήσει εντός του τρέχοντος έτους στην αντικατάσταση συμβατικών υδρομέτρων με ψηφιακά υδρόμετρα που διαθέτουν ενσωματωμένη διάταξη μετάδοσης δεδομένων. Τα νέα υδρόμετρα έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν σε πραγματικό χρόνο καθημερινά τις μετρήσεις κατανάλωσης και ειδοποιήσεις μέσω συστήματος ασύρματου δικτύου ευρείας εκπομπής & χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, εξασφαλίζοντας και βελτιώνοντας την αξιοπιστία τιμολόγησης – καταγραφής καταναλώσεων και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους καταναλωτές, μέσω της άμεσης ενημέρωσής τους για ενδεχόμενες εσωτερικές απώλειες.

Η έναρξη των παραπάνω εργασιών έχει ήδη ξεκινήσει στις 15 Μαΐου 2024 από τον οικισμό Καρδιάς , Δρόμος Πτολεμαΐδας – Περδίκα, Εργατικές Κατοικίες Α,Β,Γ,Δ,Ε – Τομέας Δ,Ε – οδός Γράμμου – δρόμος Πτολεμαΐδας – Άρδασσας, Δρόμος Πτολεμαΐδας – Γαλάτειας , οδός 25ης Μαρτίου και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στις περιοχές αυτές έως την 30η  Μαΐου 2024.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των σχετικών εργασιών αντικατάστασης των υδρομέτρων κάθε οικίας-οικοδομής θα χρειαστεί να γίνουν διακοπές υδροδότησης διάρκειας λίγων λεπτών έως μίας ώρας το μέγιστο.

 Η Ανάδοχος εταιρία εγκατάστασης των υδρομέτρων και η Επιβλέπουσα Υπηρεσία της ΔΕΥΑΕ θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια αφενός για την έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών και αφετέρου για να περιορίσουν στο ελάχιστο την όχληση που δημιουργείται.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την κατανόηση των πολιτών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.