kozan.gr: Στην Κοζάνη βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25/5 ο υποψήφιος ευρωβουλευτή της Ν.Δ και πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Θανάσης Εξαδάκτυλος (Βίντεο & Φωτογραφίες)

25 Μαΐου 2024
23:40

Στην Κοζάνη βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25/5 ο υποψήφιος ευρωβουλευτή της Ν.Δ και πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Θανάσης Εξαδάκτυλος. Συναντήθηκε με φίλους κι υποστηρικτές στο cafe – bar Le Roi.


 

11 σχόλια

  • Μια εκδήλωση που οργάνωσε ο Μιχάλης τελευταία στιγμή χωρίς φυσικά να καλέσει τον Κωνσταντινιδη. Γιατί;;; Απλώς για να φανεί ο ίδιος… αυτή η αηδία στη νέα δημοκρατία πρέπει να λάβει τέλος! Ήρθε ο Εξαδάκτυλος στη κοζανη για να προβληθεί ο Παπαδόπουλος! Ντρέπεται η ντροπή! Απαράδεκτα πράγματα!

  • Ψάξτους και θα βρεις αμεσως ή εμμεσως πλην σαφως · υπαίτιους και εν δυνάμει ενόχους για τους 57 νέους που τους έστειλαν στον αγύριστο…

  • Τρείς και ο κούκος.Εαν δείτε τις φωτό από τους υποψηφίους που ήρθαν στην Κοζάνη,όλο τα ίδια πρόσωπα τους υποδέχονται. Πιστεύω οι συμπολίτες μου να έβαλαν μυαλό και να ψηφίσουν μικρά κόμματα.

  • Ο υποψήφιος
    Υπηρέτησε πιστά το καθεστώς που φορούσε τη διπλή μάσκα του ιατροφασισμού !
    O υποχρεωτικός εμβολιασμός και από άποψη στρατηγικής και από άποψη αποτελέσματος και από άποψη συνοχής της κοινωνίας και αποφυγής έντασης ήταν κακή λύση.
    Ο κορωνοϊός μάς άνοιξε τα μάτια. Ο «αόρατος εχθρός» ήρθε για να μας δείξει ποιοί είναι οι ορατοί εχθροί μας.

  • Σοβαρή προσωπικότητα πάλι οι νουδουλαιοι αχαχαχαχ καμαρωστε και τον Μιχαλάκη τον σπρίντερ κάνει τα πάντα για την καρέκλα

    • ο υποψήφιος ευρωβουλευτή της Ν.Δ και πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

      Δεν πήρε θέση (συνεργός) στο πολιτικό έγκλημα της επαγγελματικής περιθωριοποίησης, της οικονομικής εξαθλίωσης και του κοινωνικού στιγματισμού των ανεμβολίαστων υγειονομικών !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι