kozan.gr: Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 26 Μαϊου, στην πόλη της Κοζάνης, το 15ο Αντάμωμα Παιδικών και Εφηβικών Χορευτικών Συγκροτημάτων Παραδοσιακού Χορού,

26 Μαΐου 2024
12:06

 

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 26 Μάϊου, στην πόλη της Κοζάνης, το 15ο Αντάμωμα Παιδικών και Εφηβικών Χορευτικών Συγκροτημάτων Παραδοσιακού Χορού, σε μια γιορτή πολιτισμού και παράδοσης για όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τους διοργανωτές (Πολιτιστικός Σύλλογος “Κόζιανη”), συμμετείχαν 2.200 παιδιά από 98 πολιτιστικούς συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα. Οι νεαροί χορευτές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ικανότητές τους σε επτά διαφορετικές ενότητες χορού, κάθε μια εκ των οποίων εκπροσωπεί μια διαφορετική περιοχή της Ελλάδας.

B’Μερος

5 σχόλια

  • Θερμά συγχαρητήρια σε ΌΛΟΥΣ τους χορευτές, σε όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στον Δήμο Κοζάνης, στους συλλόγους της πόλεως Κοζάνης, στους οργανωτές της εκδήλωσης και γενικά σε όλους αυτούς που βοήθησαν ποικιλοτρόπως για την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, αλλά και σε όλους του πολίτες με τα παρατεταμένα χειροκροτήματά τους που είχαν την ευκαιρία και την παρακολουθήσουν.
    Ήταν μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις της πόλης.
    Μπράβο σας.

    • Τα,
      Gredena – GREBENA
      Με όμορφο τόπο, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ,
      ΝΑ πουλήσουν και τον Πολιτισμό τους , Στους “SIOURDOUS” ? ? ?
      “ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ, Όπως, Άλλωστε Πωλήθηκε η MACEDONIA”,
      Αλλά μή μου με τον ‘ΤΣΙΠΡΑ” ; ;
      ΓΙΑΤΙ, Ήδη αυτή ήταν, Πουλημένη, Όταν ακόμη ήμουν, Πέντε (5) Χρονών ! ! !, δηλαδή στα 1955 μ.χ.

  • τους εδωσαν κανενα νερο τους ανθρωπους η μονο τους ειχανε να περιμενουνε σαν διακονιαρεοι αποδω καποκει την σειρα τους να χορεψουνε?
    τετοια φιλοξενια εκανε ο δημος κ η Κοζιανη…..

  • Απαράδεκτη διοργάνωση!! Ώρα έναρξης 11,με ώρα προσέλευσης 10 και εν τέλει να ξεκινά με τα παιδιά προσχολικής ηλικίας στις 12 παρά!! Για να μη σχολιασω τα παιδιά που χόρεψαν στην τελευταία ενότητα και πάλι καλά στάθηκαν όρθια !! Όλα για το φαίνεσθαι!! Έχετε να κάνετε με παιδιά κάθε ηλικίας. Συνέπεια στους χρόνους, γρήγορη εναλλαγή ενοτήτων και φυσικά λιγότερες ενότητες. Πιάσατε το μπλα μπλα πριν από κάθε ενότητα,ενώ τα παιδιά περίμεναν υπομονετικά(not)! Επίσης δόθηκε ολόκληρη ενότητα σε μικρά Ασία για έναν και μόνο σύλλογο και ένα σχολείο φυσικά για το Θεαθηναι,με μια πλατεία να αδειάζει για τα παιδιά της Μακεδονίας!! Και έναν εξαιρετικά αγενή εθελοντή στην είσοδο των παιδιών στην πλατεία με μηδέν υπομονή που εσκουζε στον κόσμο που προσπαθούσε να δει τα παιδιά του και σας διαβεβαιω χωρίς να ενοχλούν!! Ευγε Κοζιανη και του χρόνου χειρότερα!!

    • Ακριβώς όλο σας το κείμενο αντικατοπτρίζει την σημερινή ημέρα όπως την είδα και την έζησα και εγώ με το παιδί μου!! Μάλλον οι διοργανωτές θεωρούσαν πως έχουν να κάνουν με ενήλικες!! Όλο λάθος!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι