Οι περιοχές της Ελλάδας με τις περισσότερες καταθέσεις – Μείωση πλούτου μόνο στη Δυτική Μακεδονία, σύμφωνα με δημοσίευμα

26 Μαΐου 2024
13:57

Αύξησαν τον πλούτο τους οι Έλληνες, ενώ οι καταθετικοί λογαριασμοί μειώθηκαν.

 

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διαπιστώνεται το ίδιο διάστημα μείωση στις καταθέσεις κατά 10 εκατ. ευρώ.

Οι καταθέτες του Νομού Αττικής έγιναν πολύ πλουσιότεροι, αυξάνοντας τις καταθέσεις τους κατά 7,993 δισ. ευρώ. Ακολουθούν οι καταθέτες της Κεντρικής Μακεδονίας που τις αύξησαν κατά 1,632 δισ. ευρώ κι ακολουθούν οι καταθέτες της Κρήτης (αύξηση κατά 1,148 δισ. ευρώ) και οι κάτοικοι του Νοτίου Αιγαίου (συν 1,044 δισ. ευρώ).

 

Newsbomb.gr – Απογευματινή

 

Το ύψος των καταθέσεων των Ελλήνων ανά περιφέρεια σύμφωνα με το powergame.gr – Στη Δυτική Μακεδονία (σύνολο καταθέσεων 3,193 δισ. ευρώ, 768.757 λογαριασμοί) μακράν πλουσιότεροι είναι οι καταθέτες στην Κοζάνη (καταθέσεις 1,794 δισ. ευρώ, 425.875 λογαριασμοί) και ακολουθούν οι κάτοικοι της Καστοριάς (καταθέσεις 589 εκατ. ευρώ), της Φλώρινας (463 εκατ. ευρώ) και των Γρεβενών (347 εκατ. ευρώ, οι κάτοικοι με τις λιγότερες καταθέσεις στην επικράτεια)

8 σχόλια

  • Και ακόμη δεν είδαμε τίποτα. Εάν οι δυτικομακεδόνες είχαν λίγο μυαλό και αξιοπρέπεια, η ΝΔ στις τελευταίες εκλογές θα έπιανε το πολύ 10%..

    • Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει έστω και 10% των Δυτικομακεδόνων που επωφελούνται από την ΝΔ.

  • ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΤΟΛΕΜΑΔΙΩΤΕΣ, ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ…ΘΕΛΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ…ΞΑΝΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΜΗΞΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΕΜΜΟΝΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ!

    ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ!

    ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ 40 ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ 40 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ….
    -ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ …ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΓΑΝΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ….. ΕΚΕΙ! …ΤΩΡΑ ΘΑΛΛΑΞΟΥΜΕ;

    ΕΙΠΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΧΟΥΪ

  • kozan.gr αύριο έρχεται ο πλέον λαλιστατος υπουργός, θέστε του τα στοιχεία, ρωτήστε γιατί συμβαίνει αυτό αφού η απολιγνιτοποίηση λειτουργεί.
    Οφείλεται να εκφράσετε την άποψη των πολιτών.

  • Ναι γιατί τα αφμ των εταιριών φωτοβολταϊκών κλπ είναι σε άλλες χώρες, όπου εκεί παίρνουν τα οφέλη και τα ρύπων ..κοζανη = κοιμισμενοι

  • Να μας βάλετε και τις καταθέσεις κάθε χρόνο για να βγάλουμε συμπεράσματα και ιχι προβοκάτορα στοιχεία ενός και μόνο ετους

  • Πέντε χρόνια απολιγνιτοποίησης. Πέντε χρόνια θεωρητικών υποσχέσεων και είμαστε ακόμη στο μηδέν. Όπως είπε και ο Περιφερειάρχης στο Balkan, μέχρι τις 31.12.2023 δεν είχε γίνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ αίτηση ένταξης έργου στην Μετάβαση. Την ίδια ώρα ολοι χειροκρούσαν τους αυθημερόν επισκέπτες που ήρθαν από την Αθήνα.

    Η προηγούμενη περιφερειακή αρχή τραγικά απούσα. Οι νέοι μας έχουν μεταναστεύσει και δεν συγκινείται κανένας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι