Παράπονο αναγνώστριας στο kozan.gr: Αυτά είναι τα διπλώματα που δόθηκαν στα παιδιά που διακρίθηκαν στους προχθεσινούς σχολικούς αγώνες στίβου

26 Μαΐου 2024
17:17

Αυτά είναι τα διπλώματα που δόθηκαν στα παιδιά που διακρίθηκαν στους προχθεσινους σχολικούς αγώνες στίβου που έγιναν στο ΔΑΚ! Ένα άγραφο χαρτί με μία υπογραφή να συμπληρώσει ο καθένας μόνος του ότι θέλει. Δεν προσβάλει μόνο εμένα σαν γονέα που το βλέπω, προσβάλει την προσπάθεια των παιδιών -που όλα τους το κρατούσαν και ένοιωθαν τόση περηφάνια για τη θέση που κατέκτησαν – Ποιος νοιάζεται όμως;
Η ώρα κόντευε 1 και θα αργούσαν 10 λεπτά παραπάνω αν κάθονταν να συμπληρώσουν και ονόματα…τι να πω
Μόνο ντροπή νοιώθω γι ‘αυτή την κατάντια

17 σχόλια

  • Η Α/βαθμια Κοζάνης οσο παει και χειροτερεύει. Κάθε χρονο και πιο πίσω παει. Και στα αθληματα και στις τέχνες. Εμενα το παιδί μου λατρεύει το θεατρο και δεν στελνουν πλεον εκπαιδευτικο θεατρου στο σχολείο του. Για να συμπληρωνουν ώρες οι δάσκαλοι

  • Να είσαι και ευγνώμων γι’ αυτό το χαρτί, αγαπητή!
    Στους αντίστοιχους αγώνες των σχολείων της Πτολεμαΐδας δεν δόθηκε ούτε καν αυτό… Τα παιδιά μας πήραν ένα “τίποτα” – μόνο ηθική επιβράβευση από δασκάλους και συμμαθητές!

  • Γονιε, αν το παιδί σου έστω και με αυτό το άγραφο χαρτί όπως λες ένοιωθε περήφανο, δεν χρειάζεται να γκρινιάζεις επειδή δεν γράφει το όνομα του. Μήπως ήθελες να χαραξουν και το όνομα του στο μετάλλιο?

    • Αυτό που ήθελα -όπως και όλοι οι γονείς φαντάζομαι- είναι το σχολείο να γίνεται παράδειγμα προς μίμηση στα παιδιά μας, δείχνοντας το σωστό τρόπο, και όχι να τα εκπαιδεύει να δέχονται, να υπομενουν και να λειτουργούν με τη μετριότητα και την προχειρότητα, επειδή έτσι βολεύονται κάποιοι. Δεν χρειαζόταν να μοιράσουν διπλώματα αφού δεν θέλανε να ασχοληθούν. Όσο για το χαραγμένο μετάλλιο που αναφέρετε, θεωρώ πως ήταν ένα άστοχο σχόλιο που ατυχώς γράψατε

      • Αν το κενό στο δίπλωμα πυροδοτεί συζήτηση για πρότυπα, σχολείο, υπομένουν κοκ. κάτι σίγουρα αντιλαμβανόμαστε διαφορετικα. Δηλαδή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση η κίνηση γονέα να αναρτήσει σε site το παράπονο για μη συμπλήρωση ονόματος στο δίπλωμα;;; Απογοητεύτηκα ως αναγνώστης site όταν μπήκα και το διάβασα.

  • Και πέρσι εμένα το παιδί μου βγήκε πρώτο στη δυτική Μακεδονία σχολικόυς αγώνες ανωμάλου δρόμου και του δώσανε ένα χαρτί σαν αυτό πιο πάνω( κενό από όνομα)και ένα χάρτινι απομίμηση μεταλλίου.
    Εγώ προσπαθούσε να τον κάνω ναακολουθήσει το δρόμο του στίβου για άθληση και τού κόπηκαν τα φτερά μετά απ’αυτό.

  • Ξεπεράστε το, συμβαίνει εδώ κ δεκαετίες η συμπλήρωση ανάλογων βεβαιώσεων σε συνέδρια, σεμινάρια κ.ο.κ. Μη σας πω θ αντικατασταθούν από ψηφιακά μέσω taxis gov ή τεχνητή νοημοσύνη… Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως με υγεία κ ψυχραιμία στην πορεία της ζωής τους.

  • Πείτε και ένα ευχαριστώ ρε αχάριστοι που πήρατε έστω και αυτό. Κάποιοι όμως και τον κόσμο ολόκληρο να τους δώσεις δεν θα είναι ευχαριστημένοι.

  • Συγγνώμη κυρία μου,

    Στο Υπουργειο Παιδείας, Διπλώματα Πολυτεχνείου εξισώνονται με τα ΤΕΙ και τα κολλέγια, Ιατρικής με της νοσοκόμας και της αισθητικού, πτυχία πληροφορικής με βεβαιωση σεμιναρίου και μας πείραξε αυτο;

  • Τομας είναι απαράδεκτο αυτό που είπες. Δεν υπάρχει κάτι να γίνει επιτέλους σωστά σ’αυτή τη χώρα .Αλλά με τέτοια ανοχή σε τέτοιου είδους ενέργειες, τι μπορούμε να περιμένουμε.

  • 1) γιατί ντρέπεστε να βάλετε τα ονόματα σας όταν σχολιάζετε!
    2) η κυρία έχει δίκιο γιατί αυτό που γίνεται δείχνει προχειρότητα και άντε να περνάει η ώρα να τελειώνουνε, όπως σε όλα τα δημόσια πράγματα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι