kozan.gr: Έχει, ως φαίνεται, μεγάλη πίκρα ο πρώην Δήμαρχος Κοζάνης – Παρέθεσε, σε ανάρτηση, ακόμη μια φορά, τα λόγια του Ησίοδου και πολλοί του έγραψαν, εμμέσως πλην σαφώς, πως είναι λάθος αυτή η οπτική των πραγμάτων

26 Μαΐου 2024
18:09

Έχει, ως φαίνεται, μεγάλη πίκρα ο πρώην Δήμαρχος Κοζάνης – Παρέθεσε, σε ανάρτηση, λόγια του Ησίοδου κι οι περισσότεροι του έγραψαν, εμμέσως πλην σαφώς, πως είναι λάθος αυτή η οπτική των πραγμάτων. Κάποιοι μάλιστα με αρκετά αιχμηρό τρόπο. Nα σημειωθεί πως ακριβώς ίδια ανάρτηση, με το ίδιο “ρητό” είχε κάνει και στις 17 Απριλίου.

 

 

 

5 σχόλια

  • Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει.
    Αγάθων , 450-400 π.Χ., Αρχαίος τραγικός

  • Η επένδυση υδροπονίας που θα γίνει στην Πτολεμαΐδα και ο πρώην δήμαρχος που θα ποτίζει τις ντομάτες 😀😀😀😀

  • Αμπελοφιλοσοφίες συνταξιούχου που δεν έκανε απολύτως τίποτα σαν αντιδήμαρχος και δήμαρχος 35 χρόνια άφησε ένα μπάχαλο που δε διορθώνετε τώρα ούτε σε 40 χρόνια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι