Παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr: Δασάκι των Αγίων Σαράντα (Κοζάνη): Έτσι αντιλαμβάνεται το κράτος, ο δήμος ή το δασαρχείο την πυρασφάλεια; (Φωτογραφίες)

27 Μαΐου 2024
09:33

Ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το κράτος, ο δήμος ή το δασαρχείο την πυρασφάλεια. Φυσικά τα δελτία τύπου για καθαρισμό οικοπέδων, για παράλογα και ανεφάρμοστα μέτρα πυρασφάλειας για σπίτια , οι απειλές προστίμων και μια ατελείωτη χαρτούρα για τους πολίτες περισσεύουν. Σημερινές φωτογραφίες από το δασάκι των Αγίων Σαράντα. Κανένας καθαρισμός, καμία πρόληψη. Αφημένα όλα στην τύχη τους.

 

5 σχόλια

  • Δεν είναι τα μόνα…Υπάρχουν ένα σωρό δημόσια και δημοτικά οικόπεδα που έχουν χρόνια να καθαριστούν .
    Αυτοί δεν πληρώνουν πρόστιμα.

  • Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ….ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΕΣΕΙ ΤΟΥ….
    ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟεΛΛΗΝΑ…. ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…ΑΥΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ!

  • Πάτε να δείτε τι γίνεται στο δασάκι στο Ξενία….

    ΣΟΚ. Σαν να λέμε ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ αλλα δεν κανουμε τίποτα.

  • Κάντε και μια βόλτα στο δασάκι στον Άγιο Θωμά, που έχει και μονοπάτι.
    Βόμβα έκρηξης εν σπίρτο είναι αρκετό.
    Πλήρη εγκατάλειψη!!

  • Αυτή είναι η κουτοπόνηριες της Κυβέρνησης για να εισπράττει αφού όλοι τους είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι,γιατί τόσα χρόνια καμμία παραγωγική επένδυση δεν έγινε
    Η εξαίρεση είναι για να επιβεβαιώνεται ο κανονας
    Ο Υπουργός Οικονομίας αν θυμάστε δήλωνε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέχει να πληρώνει για την Ολυμπιακή,που οι όμοιοι του χρεωκοπησαν και δεν αντέχει η χώρα να έχει αεροπορική εταιρεία
    Την έκλεισε και ως δια μαγείας άνοιξε η Αιτζιαν,αγνώστων συμφερόντων

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.