kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Επέλεξε να είναι κομματικός Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας

27 Μαΐου 2024
10:25

Η στήλη ήταν η πρώτη που είχε επικρίνει έντονα την απόφαση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Αμανατίδη να γνωστοποιήσει, ο ίδιος, την επιστροφή του στη ΝΔ και μάλιστα μ’ έναν τρόπο που φανέρωνε προσωπικό διακαή πόθο, ξεχνώντας πως τον αντιμετώπισε, προεκλογικά, το εν λόγω κόμμα, δια των εκπροσώπων του, όταν ο ίδιος μιλούσε για λάσπη στον ανεμιστήρα. Όταν κάποιος βλέπει να μην έχει αφήσει εκδήλωση για εκδήλωση με τους υποψηφίους ευρωβουλευτές της ΝΔ, που επισκέπτονται την Δ. Μακεδονία, τότε εύλογα θα αναρωτηθεί πως  αυτός ο Περιφερειάρχης μπορεί να αποδείξει εμπράκτως  όλα όσα ο ίδιος διατυμπάνιζε πως θα συγκρουσθεί, αν χρειαστεί, με το συγκεκριμένο κόμμα και τις πολιτικές του για το καλό της περιοχής. Δεν τον είδαμε να λέει το παραμικρό όταν η Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κα. Α. Σδούκου, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας, μετά από 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια, είπε: “Βλέπουμε ότι οι επενδύσεις έρχονται στην περιοχή” ή όταν ο Υπουργός Υγείας  Α. Γεωργιάδης μιλούσε περί ανέμων κι υδάτων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της υγείας στην περιοχή, καθώς και σε διάφορες άλλες περιπτώσεις. Άλλο συνεργάζομαι με την κυβέρνηση κι άλλο αποτελώ μέρος του κομματικού πυρήνα της σε επίπεδο Δ. Μακεδονίας. Είναι, ξεκάθαρο, πως είναι επιλογή του να πετάξει, αυτό που κατέκτησε στις εκλογές, το μανδύα του ανεξάρτητου, σε όποιον βαθμό κι αν το κατείχε, για να βάλει, εκ νέου, το γαλάζιο κουστούμι του κόμματος.

Η Χύτρα

34 σχόλια

  • Δυστυχώς φάνηκε ότι ποτέ δεν έφυγε από την ΝΔ του Μητσοτάκη. Μούτρα και ναζια τους έκανε γιατί δεν εκλέχθηκε βουλευτής. . Μόλις του πέρασε γύρισε στο μαντρί.

    • Δεν έφυγε καν από το μαντρί! Ήταν ένα κόλπο για να μη χαθεί η περιφέρεια μετά την απογοήτευση στο πρόσωπο του Κασαπίδη!

      • Νεοδημοκράτης με κολλητούς συνεργάτες Πασόκους δεν γίνεται Μαυροματιδης και άλλοι. Χύτρα λυπάμαι αλλά δεν μας τα γράφεις καλά. Συνεργάτες του πρωην Περιφερειαρχη Καρυπιδη είναι πάλι στην Περιφέρεια με τον νυν Περιφερειαρχη. Άλλωστε το νυν κομα της Ν.Δ μόνο Νεοδημοκρατες δεν έχει μέσα.

        • Για να καταλάβω. Δεν σε ενοχλεί η υποψηφιότητα της Χριστοφιλοπούλου και του Δήμα στις Ευρωεκλογές, αλλά σε ενοχλεί η παρουσία του Μαυροματίδη δίπλα στον Αμανατίδη? Γεια σου ΝΔκράτη original.

    • Λάσπη στον ανεμιστήρα από την πρώτη περίοδο που ανέλαβε. Μια ερώτηση μόνο. Όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ανήκε ή όχι στη ΝΔ? Προφανώς πονάς ακόμη για το αποτέλεσμα. Μέχρι τώρα σε καταλάβαινα, αλλά πέρασε ο καιρός. Πρέπει να το ψάξεις ενδελεχώς από εδώ και πέρα.

  • ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΜΥΝΗΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΦΡΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ, ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΥΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 3- 4 ΟΙΚΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ …ΜΕ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!
    …ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ…ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ!

    ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟ ΚΑΘ ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!

    ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΡΗΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΨΕΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ!

    • Φίλε “Ανώνυμε”, δεν σου γράφω για να ψηφίσεις στις Ευρωεκλογές τη Ν.Δ., γιατί φαίνεται πως είσαι αδιόρθωτος και εμπαθής, αφού ξεχνάς ποιο κόμμα έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, πως η συμμετοχή μας σ’ αυτή κεφαλαιοποιήθηκε και σήμερα δεν θέλεις να παραδεχθείς, αφού πιστεύω πως γνωρίζεις, τη σπουδαιότητα των ευρωεκλογών και τι διακυβεύεται σ’ αυτές. Σου γράφω γιατί πιστεύω πως και εσύ δεν θέλεις το δυσμενές εξωτερικό περιβάλλον (σ’ όποια του μορφή) να επεκταθεί και σε ευρωπαϊκό έδαφος.
      Υγίαινε !

      • ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… ΥΓΕΙΑΙΝΕ ΕΠΙΣΗΣ!
        ΑΔΕΛΦΕ, ΞΕΠΑΤΙΚΩΣΕΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ;
        ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΙΑΙΑ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΝΟΣΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ” ΚΟΜΜΑΤΑ!

        ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η Ν.Δ. ΤΟΥ 70 ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ;

        ΓΙΑ ΠΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΛΑΣ;

        ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ;
        Ή ΓΙ’ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ …ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;
        ΕΣΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙΣ;

        ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ;
        ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;

  • δυστυχως μας απαγοητευσε ολους,αποδειχτηκε ανθρωπος του συμφεροντος και ανθρωπος ο οποιος βαζει το κομμα του πανω απο τα συμφεροντα της περιοχης,αυτα θα τα θυμομαστε στις επερχομενες εκλογες,πρωτα ο θεος γεροι να ειμαστε,ο καιρος θα περασει ,αλλα δυστυχως ο τοπος θα χτυπησει πισω αλλα 4 χρονια

    • Πότε πρόλαβε να σ’ απογοητεύσει? Τραγικό. Οι σχολιαστές του καναπέ με τον καφέ στο χέρι.

  • εάν δεν τρεξει να φέρει την επένδυση με τις μπαταρίες στην κοζάνη μην τολμήσεις και να μας ζητήσεις ξανά ψήφο γιατι κοιτάξτε τι γράφουν τα αθηναϊκά site σήμερα

    Η Sunlight, η Advent Technologies, η CMblu Energy και η μάχη στις μπαταρίες
    Εδώ και πολύ καιρό γίνεται θόρυβος για τα εργοστάσια μπαταριών στη χώρα μας, αλλά όπως και με τα έργα αποθήκευσης στις ΑΠΕ, ψαχνό δε βλέπουμε, μόνο ανακοινώσεις. Η Sunlight του Πάνου Γερμανού από τη μία βιάζεται να λάβει έγκριση στήριξης από το ελληνικό δημόσιο για τη μεγάλη επένδυση στη Δυτική Μακεδονία και από την άλλη λοξοκοιτάει και προς τη Γαλλία. Η Advent Technolgies θέλει επιδότηση χωρίς να έχει δημοσιεύσει ακόμα τα οικονομικά αποτελέσματα του 2023 και έχει λάβει προθεσμία από το NASDAQ μέχρι τα μέσα Ιουνίου γιατί διαφορετικά θα βρεθεί εκτός χρηματιστηρίου. Η γερμανική CMblu Energy έχει καταθέσει αίτηση στήριξης από το πρόγραμμα Produc-e Green και περιμένει. Η επένδυση της γερμανικής εταιρείας είναι μικρότερη σε πρώτο στάδιο αρχικά. Κάποια άλλα έργα στην αποθήκευση προχωρούν, όμως, όπως η μονάδα αντλησιοταμίευσης της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή στην Αμφιλοχία που είχε επισκεφτεί πρόσφατα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

    • Αγαπητέ, η πραγματικότητα είναι ότι οι κάτοικοι της Δ.Μακεδονίας αντιμετωπίζονται από τους κυβερνώντες ως (πολιτικά) «χρήσιμοι ηλίθιοι» αφού βομβαρδίζονται από ανεκπλήρωτες μέχρι σήμερα υποσχέσεις για μεγάλες επενδύσεις, ανάπτυξη στην περιοχή κλπ. Δεν υπάρχει καμία σωτηρία αν δεν αντιδράσουν δυναμικά και εμφατικά στην προκαλούμενη ήδη οικονομική απαξίωση και κοινωνική αποδιάρθρωση της περιοχής (ανεργία, μείωση πληθυσμού, φυγή των νέων κλπ.). Η τραγική εξέλιξη στα ενεργειακά δρώμενα στη χώρα μας αλλά και στην ΕΕ-27 ομολογείται ακόμη κι από εκείνους που οφελούνται από την πρόωρη και βίαιη απολιγνιτοποίηση. Έτσι, ο γνωστός βιομήχανος Ε. Μυτιληναίος, που παράγει ηλεκτρική ενέργεια από φυσικό αέριο και ΑΠΕ αλλά και εισάγει ηλεκτρκή ενέργεια από γειτονική μας χώρα, ανέφερε στη συνάντηση του ΣΕΒ (23/5/2024) για τις ευρωεκλογές μεταξύ άλλων για την ενέργεια τα εξής: «Τι σημαίνει ακριβώς ενέργεια; Γιατί είναι ακριβή η ενέργεια στην Ευρώπη; Βρήκαμε πηγές…Τον ήλιο, τον άνεμο. Έχουμε ανεξαρτητοποιηθεί; Όχι και ούτε πρόκειται για πάρα πολλά ακόμη χρόνια… Απεξαρτηθήκαμε από την Ρωσία και τώρα εξαρτόμαστε από τη Νορβηγία…Κατακλυζόμαστε από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, αλλά αυτή την ενέργεια δεν έχουμε τι να την κάνουμε! Δεν μπορούμε να την αποθηκεύσουμε πουθενά».

  • Ο κύριος απο την αρχή είχε μόνο έναν στόχο. Με όποιο τρόπο να πάρει θέση εξουσίας. Κυνικός και συμφεροντολόγος δήλωνε ότι αν έβγαινε βουλευτής θα στήριζε Κασαπίδη για Περιφερειάρχη αλλά μετά τον βρήκε άχρηστο . Ακόμη και στο ΤΕΕ πάτησε σε δυο βάρκες. Άλλωστε και όσοι τον στήριξαν απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το ίδιο συμφεροντολόγοι της καρέκλας ήταν. Ζεμπιλιάδου θα λέτε και θα κλαίτε δυστυχώς

    • Προς το παρόν κλαίει η Ζεμπελιάδου για τη θέση που της έδωσε ο κόσμος εδώ και πόσα χρόνια?????.

      Τι όχι?

      Καλημέρα σας…

    • Κοίτα μήπως δεν πιάσετε διψήφιο αριθμό στις ευρωεκλογές και αφήστε τον Αμανατίδη να κάνει την δουλειά του. Λυσσάξατε!

    • Ποιος αντάρτης; Θυμάσαι κάπου στον προεκλογικό αγώνα να είπε κάτι εναντίον της ΝΔ και του πρωθυπουργού; To αντίθετο μάλιστα και προς τιμήν του παρόλο τον πόλεμο που δέχθηκε!

  • Ψάχνουμε μεσσίες και δεν ακούμε τη φωνή της λογικής και της αλήθειας. Τον δύσκολο δρόμο δεν τον θέλει κανένας γιατί απαιτεί ατομικές θυσίες και επιλέγουμε τον εύκολο για να του επιρρίψουμε ευθύνες και να τον εγκαταλέιψουμε. Νεοελληνική λογική με απτά αποοτελέσματα. Δεν φταιν αυτοί. Κρίμα για τον τόπο και την κάθε Ζεμπιλιάδου.

  • Δεν έφυγε ποτέ από τη ΝΔ
    Απλά η ΝΔ πέταξε εκτός τον προηγούμενο γιατί δεν της κάνει πια.Και τον ” πεταξε” δια της στηρίξεως…τάχα τον στήριζαν ενω ήξεραν τι γίνεται και ποιον θα βγάλουν. Εμείς τα πρόβατα όπως πάντα να χουμε να λέμε.
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ
    Α Π Ε Λ Π Ι Σ Ι Α!!!!!!!!!

  • ο κομματικός Χάρης Κάτανας έχει κάτι να πεί κανένα βιντεάκι να ανεβάσει;;;
    ο Αμανατίδης εκλεγμένος και ο αγαπητός μου χάρης ούτε περ. σύμβουλος!!!!!1

    • Έχει τα μαγαζα του ρε ουρδα!!!!!!Με τον ξεγανωτο τον πασοκο να ασχοληθεί? ???? η με σένα τον άνεργο,η??? που προσπαθεί βγάζοντας χολή να κερδίσει μια θέση στο δημόσιο !!!!!!!!προς το παρόν γλείψε το αφεντικό μπας και σου δώσει Κανά 50ευρω!!!!!!!χοχοχοχοχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!

      • Βρε καλώς τον Χάρη….Είπα δεν θα ασχοληθώ άλλο μετά τις εκλογές, αλλά αγαπητό kozan βλέπω ότι σε διαβάζει ανελλιπώς. Χαρούλη στην επίσκεψη Μητσοτάκη στα Σέρβια τι έκανες? Με ποιον πήγαινες δίπλα δίπλα? (Όχι πάντως από επιλογή αυτού που στεκόσουν δίπλα του)

        Τι όχι?

  • Αν δεν μαυριστούν ,τόσο η αλαζονεία θα μεγαλώνει και άλλο τόσο θα γίνονται υποτελείς στο κράτος των Αθηνών.. Ψήφο σε κόμματα εξουσίας και όχι διαμαρτυρίας, επιλέγοντας ανθρώπους που μπορούν να σταθούν επάξια στην ευρωβουλή .

  • Αμανάτιδη μας απογοήτευσες.η αλαζονεία ορισμένων είναι δικό σου φταίξιμο. Εσύ φταις και κανένας άλλος. Πολύ γρήγορα έχασες τα ποσοστά σου.

    • Ασε τον Αμανατίδη να κάνει την δουλειά που του ανέθεσε ο κόσμος.. Εσύ αιώνιε τρίτε κάτσε μαζί με τον Ανδρουλάκη και την Γεωργίτσα!

  • Τις. Μονές. Μέρες. Να. Είναι. Ανεξάρτητος. Τις. Ζυγες. Νέα. Δυστυχία. Και. Τις. Κυριακές. Να. Ξεκουράζετε. Από. Την. Ξεκουραση

  • Ζούμε ανεπανάληπτες στιγμές απείρου κάλλους σημεία τών καιρών και της ανεπανόρθωτης μετάλλαξης των ανθρώπων σε οπορτουνιστές τυχοδιώκτες σε ολη την κοινωνία και δεί αυτών που πολιτεύονται.
    Το πιο τρομακτικό είναι ότι όσο περισσότερα και μεγαλύτερα προβλήματα θα προκύπτουν στις περιοχές και τις κοινωνίες τους τόσο χειρότεροι θα γίνονται οι άνθρωποι ειδικά οι “αναντικατάστατοι” και επαγγελματίες του ειδους που θα υποστηρίζονται από αφελείς και ευνοημένους…

  • Τι σημασία εχει αν είναι ΝΔ η δεν είναι;
    Σημασία έχει να κριθεί για το έργο που θα παράξει
    sτην θητεία του.
    Γιαυτό τον επέλεξε ο λαός της Δυτ.Μακεδονίας
    Όσοι θέλουν να διατηρούν εν έτη 2024 τον φαύλο
    Κύκλο του έντονου κομματισμού μετατρέποντάς του
    σε έναν στείρο ΄΄οπαδισμό’’ που καλλιεργεί τον φανατισμό στους ψηφοφόρους και όχι στην καθαρή σκέψη και στην αξιοκρατία

  • Ακόμη και προεκλογικά δεν αρνήθηκε ότι είναι ΝΔκράτης..!!
    Απλά στον δεύτερο γύρο οι ψηφοφόροι μοιράστηκαν με το momentum όμως νάναι του Αμανατίδη..
    Κυρίως λόγω πολιτικής υστέρησης του προηγούμενου !!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.