Ευχαριστήριο του συλλόγου Κρητών Πτολεμαΐδας και φίλων Κρήτης

27 Μαΐου 2024
11:33
Κανένα σχόλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Κρητών Πτολεμαΐδας και φίλων Κρήτης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την εκκλησία, τις αρχές του τόπου – πολιτικές, αστυνομικές, τους απόστρατους αστυνομικούς & απόστρατους έφεδρους αξιωματικούς, πολιτιστικούς και άλλους συλλόγους, ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης, το τμήμα παραστάσεων του συλλόγου και όλους όσοι συνέβαλλαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Ιδιαίτερα δε θέλει να ευχαριστήσει την Κα Ξεσφίγγη Άσπα Μαθηματικό Υποδ/ντρια του 1ου  γυμνασίου Πτολεμαΐδας που αναφέρθηκε με πολύ κατατοπιστικό τρόπο στο ιστορικό της Μάχης, αλλά και όλο τον κόσμο για την τιμή που μας έγινε να παρευρεθεί στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για την 83η επέτειο της «Μάχης της Κρήτης», που έγινε στην Πτολεμαΐδα την Κυριακή 26 Μαΐου 2024.

Η παρουσία σας μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο του συλλόγου για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι την ιστορία του Κρητικού λαού.

                                                                                Με εκτίμηση

                                                                                το Δ.Σ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι