Kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Η δικηγόρος Ειρήνη Τσάγια για το θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας

27 Μαΐου 2024
13:53

Συμφωνα με πληροφορίες της στήλης, η δικηγόρος Ειρήνη Τσάγια συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει, μετά απο πρόταση της Δημοτικής Αρχής, το πόστο για το θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας. Η Ειρήνη Τσάγια την προηγούμενη αυτοδιοικητικη περίοδος υπηρξε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας εκλεγμένη με το συνδυασμό της Αθηνάς Τερζοποτυλου.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα του Δήμου Εορδαίας, έχοντας καταγωγή και ρίζες από το Εμπόριο της Δημοτικής Ενότητας Μουρικίου.

 

Σπούδασε στο Τμήμα Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Στο διάστημα, που ακολουθεί μετά το πέρας των σπουδών της, πραγματοποιεί ουσιαστική άσκηση δικηγορίας σε δικηγορικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, αποκτά την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και συνεργάζεται δίπλα σε έγκριτους Νομικούς του Νομού Θεσσαλονίκης και του Νομού Κοζάνης.

 

Σήμερα, ούσα πλέον μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης και έχοντας επιστρέψει στην πόλη, που γεννήθηκε και μεγάλωσε, διατηρεί δικό της δικηγορικό γραφείο στην πόλη της Πτολεμαΐδας και ασκεί μαχόμενη δικηγορία.

 

Διαθέτει εμπειρία σε υποθέσεις Αστικού, Διοικητικού, Εμπορικού και Ποινικού Δικαίου, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες με υπευθυνότητα και γνώμονα τις ανάγκες και τα συμφέροντα των εντολέων της.

Αφοσιωμένη στη Δικηγορία και με αγάπη για το επάγγελμα, έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων και επιστημονικών εκδηλώσεων, μελετά αδιάκοπα και επιμορφώνεται συστηματικά, παρακολουθώντας τις τρέχουσες δικαιικές εξελίξεις και τις αναδυόμενες ανάγκες νομικής προστασίας.

Η Χύτρα

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.