ΙΜ Γρεβενών:Όλοι φοράμε από μία πανοπλία

27 Μαΐου 2024
14:17
Κανένα σχόλιο

 

Με μία όμορφη εκδρομή στην Παναγιά της Κλεισούρας, όπου αγκαλιάσαμε την Παναγία μας και όπου γνωρίσαμε την Οσία Σοφία, και με πολλά παιχνίδια, γλυκίσματα και ενθύμια στην τελευταία συνάντησή μας, έλαβε τέλος μια ακόμη δημιουργική χρονιά για τις κατηχητικές ομάδες της Ι.Μ. Γρεβενών. Έχοντας για σύνθημα όλο το έτος την προτροπή του απ. Παύλου να ενδυθούμε την πανοπλία του Θεού, δουλέψαμε αρκετά στην καλλιέργεια εκείνων των αρετών που είναι τα απαραίτητες στην συγκρότηση αυτής της πανοπλίας. Λέξεις όπως: Αλήθεια, Δικαιοσύνη, Πίστη, Ειρήνη, Σωτηρία, Λόγος του Θεού μεταμορφώθηκαν σε βίωμα, ώστε να είμαστε έτοιμοι σε κάθε πνευματικό πόλεμο και αγώνα. Ο αγώνας για απόκτηση περισσότερων αρετών θα συνεχιστεί πλέον στις κατασκηνώσεις μας, όπου δώσαμε το καλοκαιρινό μας ραντεβού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι