kozan.gr: Δημήτρης Τσεχελίδης (Πρόεδρος ΔΕΥΑ Εορδαίας) για την ποιότητα του νερού: “Με συγχωρείτε αλλά δεν είμαι χαζός. Αν είχε κάποιο πρόβλημα το νερό δεν θα άφηνα τα παιδάκια μου να πίνουν το νερό αυτό” (Βίντεο)

27 Μαΐου 2024
16:49

 

To θέμα της χλωρίωσης & υπερ-χλωρίωσης, της ποιότητας και της θολότητας του νερού στην Πτολεμαίδα τέθηκε, εκ νέου, μετά από ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας, στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, το μεσημέρι της Δευτέρας 27/5, με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Εορδαίας Δημήτρη Τσεχελίδη να δίνει τις σχετικές απαντήσεις.

2 σχόλια

  • Μπορεί το νερό να μην είναι επικίνδυνο με βάση τους αριθμούς. Το νερό όμως πλέον είναι χάλια σε γεύση και οσμή και όσο παει γίνεται χειρότερο. Ένα καλό είχε η Πτολεμαΐδα. Το νερι. Πάει κι αυτό. Κάντε κάτι. Και το νερό της Θεσσαλονίκης είναι οκ με βάση τους δείκτες. Τι να το κάνω; Πίνεται;

  • Με πολύ λίγα λόγια: Η ΔΕΥΑΠ πρέπει να κατασκευάσει μονάδα επεξεργασίας νερού, διυλιστήριο, όπου μέσα από 4 στάδια πρέπει να γίνεται ο καθαρισμός και η απολύμανση του νερού.

    Δεν αρκεί απλά η χλωρίωση που γίνεται σήμερα στο νερό της Πτολεμαΐδας. Ο έλεγχος της ποιότητας του νερού πρέπει να είναι συνεχής και τα δείγματα να λαμβάνονται σε αρκετά σημεία του δικτύου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι