kozan.gr: A. Γεωργιάδης από τα γραφεία της ΔΕΕΠ Κοζάνης: “H Δ. Μακεδονία είναι μια περιοχή που στις Εθνικές Εκλογές δεν πήγαμε, αναλογικά, τόσο καλά όσο άλλες περιοχές. Βλέπω με χαρά το κλίμα σε σχέση πως ήταν πριν δύο μήνες που ήρθα, τώρα είναι πολύ καλύτερο” (Βίντεο)

27 Μαΐου 2024
18:57

 

Τα γραφεία της ΔΕΕΠ Κοζάνης επισκέφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27/5 ο  υπουργός Υγείας, A. Γεωργιάδης, δηλώντας, από εκεί, μεταξύ άλλων, πως: “H Δ. Μακεδονία είναι μια περιοχή που στις Εθνικές Εκλογές δεν πήγαμε, αναλογικά, τόσο καλά όσο άλλες περιοχές. Βλέπω με χαρά το κλίμα σε σχέση πως ήταν πριν δύο μήνες που ήρθα, τώρα είναι πολύ καλύτερο”.

21 σχόλια

  • Τα είπε όλα ο Πλακεντάς στα Κοίλα, 8 στους 10 νέους δεν επιστρέφουν μετά τις σπουδές τους!

    • Όταν σε μια περιφέρεια οι αυτοδιοικητικοί γίνονται επιχειρηματίες…κάτι δεν πάει καλά
      Ο Γιώργος ο μεσσίας και ο Γιώργος ο μεσίτης.

  • Για γέλια και για κλάματα είστε τι μας περάσατε ιθαγενείς και μας πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες? Θα τρίβετε τα μάτια σας με την Όλγα

  • δηλαδη τι εννοεις οτι τωρα γιναμε αμνημονες και πιστευουμε οτι μας λες και εσυ και το κομμα σου;να σου θυμισω μερικα απο αυτα τα οποια κανατε 6 χρονια τωρα που ειστε κυβερνηση;για το θεμα του κορονωιου βαλατε προστιμα σε οσους δεν εμβολιαστηκαν,διωξατε υγειονομικους,για τις παρενεργειες των εμβολιων δεν λετε λεξη,σε ολη την χωρα καηκαν εκατομμυρια στρεμματα δασων και στην θεση τους φυτρωσαν φωτοβολταικα και ανεμογεννητριες,παρακολουθησατε ολο το πολιτικο και επιχειρηματικο συστημα της χωρας,οικονομικα σκανδαλα με απευθειας αναθεσεις δισεκατομμυριων ευρω,εγκλημα στα τεμπη με θυματα 57 νεους ανθρωπους,τι να πρωτοθυμηθει κανεις ,πρεπει απλα να ντρεπεστε

  • Το ότι μας έρχεσαι κάθε εβδομάδα δείχνει πως όντως αλλάζουν τα πράγματα. Μόνο που προφανώς δεν πάνε όπως θα ήθελες εσύ και τα υπόλοιπα λαμογια της ΝΔ του Μητσοτάκη αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση.

  • Ένας άνθρωπος που θα έπρεπε να είναι persona no grata για την περιοχή, έρχεται τρείς την ώρα επισκέψεις και μας κοροϊδεύει στα μούτρα μας μπροστά.
    Ένας περιφερειάρχης που βγήκε με την στήριξη του κέντρου, έγινε πιο Μητσοτακικος από τον Μητσοτάκη.
    Ένας πρώην υπουργός που τον κατονομάζει η εισαγγελία Λάρισας ως υπεύθυνο για συγκάλυψη, κάνει δημόσιες σχέσεις.
    Πως γίναμε τόσο ραγιάδες;

  • Να ξανάρθεις και την επόμενη εβδομάδα. Και μετά τις 9/6 για να κάνεις την πραγματική αποτίμηση του αποτελέσματος. Έχετε κάνει την Δυτική Μακεδονία πειραματόζωο και παίζετε με τους κατοίκους της. Θα το πάρετε το μήνυμα σε λίγες μέρες. Δεν ξεχνάμε όλα τα έργα και τις εγκληματικές παραλήψεις σας σε όλα τα επίπεδα. Και δεν ξεχνάμε πως μας καταντήσατε.

  • Κράτα το σώου για τους ομοιδεατες σου
    σταθικας μιχαλακης και δεξιουλικα κηφηνοπουλα εκει…μοιραστειτε τον σανο μεταξυ σας!

  • Από πότε η ΝΔ έγινε βοηθητικό μέλος του ΛΑΟΣ;
    Με τον Καρατζαφέρη δεν είναι ο Γεωργιάδης η άλλαξε κόμμα τώρα και προσπαθεί να βοηθήσει πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες στην ΝΔ;

  • Ακουσες Αδωνι αυτό που λένε για τον άρωστο που είναι στα τελευταία του; παρηγοριά στον άρωστο ώσπου να βγεί η ψυχή του, έτσι και σύ παρηγορείς τον εαυτό σου λέγοντας ότι έχει αλάξει το κλίμα, αυτό το λέει ο Μιχαλάκης; αυτός δεν ξέρει που παν τα τ’εσσερα ήταν και υφυπουργός μεταφορών αυτ’ος και η ώρα του. και κάτι ακόμα τελικά ενημερώσατε τον Κούλη ‘ότι η φέτα δεν κάνει 6 και 28; αναθεμά σας ψευταράδες

  • Aδωνη να χαιρεσαι το Μιχαλάκη σου και το Γιωργάκη σου. Κρατήσατε αυτους που πρόδωσαν το κόμμα και το Μητσοτάκη και διωξατε εμας που αγωνιζόμασταν για τις αποφάσεισ και επιλογές του Μητσοτάκη και του κόμματος.

  • Μην ξεχνάς Αδωνη ότι είστε μηνυόμενοι για εσχάτη προδοσία….Κάντε άρση του νόμου σας 62 και 86 του συντάγματος για να δούμε πόσοι θα μείνετε στην βουλή καθαροί, ούτε ένας…Ντροπή σας όλοι….

  • Παραδοσιακά δεξιός, με γνώμονα το συμφέρον της περιοχής μας, θα καταψηφίζω την ΝΔ στην περιοχή μας, που την ισοπέδωσε με τις επιλογές της. Δεν υπάρχουν πιστεύω και δικαιολογίες, η καταστροφή της περιοχής προέχει απ όλα.

  • ΧΑΧΑ ΠΑΡΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑΝ Π;ΑΣΟΚΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΗ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι