«Καλωσόρισμα στον Άδωνι Γεωργιάδη» από τον Π. Κουκουλόπουλο

28 Μαΐου 2024
08:17

 

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας τη Δευτέρα στα στελέχη της Ν.Δ. στην Κοζάνη, ήταν συγκεκριμένος.

  • Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι Πρωθυπουργός, ανεξαρτήτως αποτελέσματος ευρωεκλογών.

Σχόλιο: συμφωνούμε με την προσθήκη ότι η επιθυμητή από όλους σταθερότητα πρώτα από όλα απαιτεί και προϋποθέτει δυο ισχυρούς πόλους. Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει σταθερότητα.

  • Η αποδυνάμωση της Ν.Δ. σημαίνει καθυστέρηση και εμπόδια στο κυβερνητικό έργο.

Σχόλιο: δεδομένου ότι στη Δυτική Μακεδονία που βιώνει δραματική συρρίκνωση, κυβερνητικό έργο δεν υπάρχει, η αποδυνάμωση της Ν.Δ. είναι επιβεβλημένη μήπως και αλλάξει κάτι. Η ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Μακεδονία είναι η πιο σίγουρη επιλογή.

  • Η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη είναι αρνητική εξέλιξη.

Σχόλιο: συμφωνούμε, μόνο που η κα Φον Ντερ Λάιεν, την οποία  στηρίζει η Ν.Δ. για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έκανε άνοιγμα στην Ακροδεξιά. Αντίθετα, ο υποψήφιος. των Σοσιαλιστών, τον οποίο στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ακροδεξιά.

  • Η παρουσία του εδώ είναι συχνή γιατί έχει ορισθεί υπεύθυνος του κόμματος στη Δυτική Μακεδονία για τις ευρωεκλογές.

Σχόλιο: όταν αποφασίσει να ανοίξει σοβαρό διάλογο για τον υγειονομικό χάρτη της Χώρας, θα είμαστε παρόντες. Μέχρι τις εκλογές, όμως, ο κ. Γεωργιάδης οφείλει να μας εξηγήσει για τις μηδενικές επενδύσεις στην περιοχή 5 χρόνια μετά την απολιγνιτοποίηση και 2,5 χρόνια μετά τη μεγάλη κρίση στη γούνα. Εξάλλου μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι αυτός ήταν ο αρμόδιος Υπουργός Ανάπτυξης.

4 σχόλια

  • Ο Πάρης που δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την κατάσταση στην Κοζάνη άλλωστε πριν ένα χρόνο εκλέχθηκε… ένας άφθαρτος πολιτικός…της ευρύτερης περιοχής….

  • Κατά τον κ. Γεωργιάδη, μάλλον εμείς ζούμε σε άλλο πλανήτη. Έχουμε 5 χρόνια απολιγνιτοποίησης με υποσχέσεις.

    Σε λίγο θα μας πουν ότι οι νέοι δεν φεύγουν από την Δυτ. Μακεδονία, έρχονται εδώ για δουλειά και από άλλες περιοχές.

    Την ίδια στιγμή προκυρήσει προγράμματα για την συγκομιδή ελιάς στην Κρήτη.

    Αυτά ζούμε!

  • Εμεις φταιμε….ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ.ΜΕ.ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΚΟΜΑ .Λαε της Δυτ.Μακεδονιας με ΝΔ -ΠΑΣΟΚ -ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ με ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΕΙΝΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ…Καληνυχτα

  • Ο Άδωνης έχει χρεωθεί την Δυτ. Μακεδονία για τις ευρωεκλογές γιατί καταλαβαίνουν πως οι κάτοικοι της είναι απογοητευμένοι και θυμωμένοι από τα 5 χρόνια κοροϊδίας της κυβέρνησης που έχει εγκαταλείψει την περιοχή στο έλεος του Θεού και των ψεύτικων υποσχέσεων.
    Άς στείλουμε ένα μήνυμα για τον εμπαιγμό που υφιστάμεθα ψηφίζοντάς όχι μικρά κόμματα ,γιατί αυτό βολεύει την κυβέρνηση, αλλά κομμα εξουσίας για να αισθανθούν πως υπάρχει εναλλακτική και αυτή είναι το ΠΑΣΟΚ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι