kozan.gr: Το Top Model Γιώργος Καλογιάννης από την Κοζάνη …που κάνει εξαιρετική καριέρα, ως μοντέλο, στο εξωτερικό

28 Μαΐου 2024
11:16

 

Τ’ όνομά του Γιώργος Καλογιάννης ή George Goodjohn όπως μπορεί να τον «εντοπίσει» κάποιος στη διάσημη πλατφόρμα Tik Tok. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης, έχοντας καταγωγή από το Λιβαδερό. Στην ηλικία των 18 ετών, λόγω σπουδών (οδοντοτεχνίτης), μετακομίζει στην Αθήνα. Ερωτηθείς από το kozan.gr, πως ακριβώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, μας είπε: “Aπό μικρός ήμουν ένα συνεσταλμένο, χωρίς αυτοπεποίθηση παιδί, οπότε η ενασχόληση με το μόντελινγκ θεωρούσα πως θα ήταν μια από τις επιλογές που θα με βοηθούσαν να πιστέψω στον εαυτό μου. Έτσι, λοιπόν, στην ηλικία των 19 ετών έκανα την πρώτη μου προσπάθεια να ασχοληθώ με τον χώρο, χτυπώντας την πόρτα σε αρκετά πρακτορεία στην Αθήνα, με μοναδική απάντηση το «όχι»».

 

Ωστόσο ο Γιώργος, παρά τις πρώτες επαγγελματικές απορρίψεις δεν το έβαλε κάτω κι ένα χρόνο αργότερα, σε ηλικία 19 ετών, βιώνει μια μοναδική εμπειρία περπατώντας, στα Madwalk, μέσω ενός διαγωνισμού στον οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 120 άτομα κι ήταν το ένα από τα δύο μοντέλα που, εν τέλει, επιλέχθηκαν. Στη συνέχεια θα ασχοληθεί ως κομπάρσος σε διάφορα διαφημιστικά, με εμπειρίες όμως και γεγονότα που θα καθορίσουν και τις οριστικές του αποφάσεις σε ό,τι αφορά την επαγγελματική του ενασχόληση με  το μόντελινγκ.  

«Αρχές του 2021, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές μου αποφάσισα να στείλω αίτηση και σ άλλα πρακτορεία, με μόνη θετική απάντηση εκείνη της μέχρι και τώρα μάνατζερ μου, η οποία με πίστεψε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ξεκινήσαμε σιγά σιγά να αλλάζουμε το στιλ των μαλλιών μου και να δημιουργούμε με πολλή προσπάθεια το book μου, κάνοντας δουλειές στην Ελλάδα, ώσπου ένα (1) χρόνο αργότερα κλείσαμε το πρώτο μου ταξίδι στην Τουρκία. Ένα ταξίδι το οποίο μου έμαθε πολλά για το χώρο του μόντελινγκ κι όχι μόνο. Επόμενος σταθμός το αγαπημένο μου Μιλάνο. Μία αγορά δύσκολη να πετύχεις, όμως με πείσμα, θέληση και υπομονή τα καταφέραμε, κλείνοντας δουλειές όπως καμπάνιες, fashion shows και πολλές άλλες συνεργασίες», αναφέρει στο kozan.gr

 

 

 Αυτή τη στιγμή (2024) ο Γιώργος Καλογιάννης βρίσκεται στην μαγευτική Ταϊλάνδη. Όπως λέει στο kozan.gr: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, διότι κάταφερα να κάνω τα πρώτα μου περιοδικά, να συνεργαστώ με τα μεγαλυτερα brands της χώρας και να γνωρίσω, μέσω της δουλειάς, την Πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης. Διαθέτοντας πλέον πρακτορεία σε  Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία και Τουρκία είμαι πιο έτοιμος από πότε. Πιστεύω στον εαυτό μου και ανυπομονώ για τα επόμενα βήματα!».

Σε ό,τι αφορά τη γενέτειρά του Κοζάνη κι αν βρίσκει χρόνο να την επισκεφθεί, σημειώνει:  «Μεταξύ των ταξιδιών μου βρίσκω πάντα χρόνο να επισκέπτομαι την πόλη μας την Κοζάνη προκειμένου να βλέπω, κυρίως, την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα επιστρέψω μετά από 6 μήνες. Μου λείπουν; ΦΥΣΙΚΑ! Γνωρίζω ωστόσο πως είναι εκεί και με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα». 

Ολοκληρώνοντας την κουβέντα μαζί του σε αυτό το σύντομα αφιέρωμα (επιφυλασσόμαστε και για μια τηλεοπτική συνέντευξη μαζί του, όταν βρεθεί στην Κοζάνη), ο Γιώργος στέλνει το δικό του μήνυμα – συμβουλή σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο του μόντελινγκ:  «Θα ήθελα να αναφέρω πως το μόντελινγκ δεν είναι μια εύκολη δουλειά (όπως οι περισσότεροι θεωρούν), γι αυτό θα πρέπει να έχεις δίπλα σου άτομα που σε πιστεύουν και σου δίνουν δύναμη να συνεχίσεις. Μα πρώτα απ’ όλα εσύ πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου. Οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου μπορείς και να το καταφέρεις, γι’ αυτό από σήμερα κιόλας ξεκίνα να ακολουθείς τα όνειρά σου!».

Ο Γιώργος Καλογιάννης σε τηλεοπτική εμφάνισή του σε εκπομπή του MAD

 

Δείτε τον Γιώργο Καλογιάννη στο instagram George Goodjohn (@george_goodjohn)

Δείτε τον Γιώργο Καλογιάννη στο Τικ Τοκ https://www.tiktok.com/@george_goodjohn

kozan.gr

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι