Στις 30 Μαΐου το 6ο Trophy Meet-up για το 2024, στην Κοζάνη, με θέμα: “Σύγχρονες προκλήσεις στην παραγωγή τροφίμων”

28 Μαΐου 2024
12:37
Κανένα σχόλιο
Το 6ο Trophy Meet-up για το 2024 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου, στις 17:00, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – ΖΕΠ, στην Κοζάνη. Η εκδήλωση, που λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του εγχειρήματος TrophyΤροφή του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, έχει στόχο να αναδείξει την άμεση σύνδεση του περιβάλλοντος με τον πρωτογενή τομέα και το τρόφιμο.
Η δράση συνδιοργανώνεται από τον οργανισμό Νέα Γεωργία Νέα Γενιά και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, τη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και υποστηρίζεται από το efood, το envOlve, το ΚΕΜΕΛ και τη Μπύρα Νήσος. Ιδρυτικός Δωρητής του οργανισμού Νέα Γεωργία Νέα Γενιά είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).
Οι συμμετέχοντες, φοιτητές, ερευνητές και startups του 6ου Trophy Meet-up θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από καθηγητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και από εκπροσώπους επιχειρήσεων, που αφορούν τα τρόφιμα για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και κατηγορίες καταναλωτών, τη σύνδεση ακαδημαϊκής κοινότητας και αγοράς και την πρόκληση της ενέργειας στον κλάδο της Αγροδιατροφής.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε σύντομο εργαστήριο παραγωγής επιχειρηματικών ιδεών, με βάση τις θεματικές που θα συζητηθούν, στο πρώτο μέρος. Θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες και τα project τους, ενώ θα έχουν και ευκαιρίες δικτύωσης. Μετά από ψηφοφορία, θα προκύψει η καλύτερη ομάδα-ιδέα, η οποία θα λάβει συμβουλευτική υποστήριξη για να βελτιώσει και να αναπτύξει περισσότερο την επιχειρηματική της πρόταση. Οι νικήτριες ομάδες που θα προκύψουν από τα TrophyΤροφή Meet-ups σε όλη την Ελλάδα. Θα διαγωνισθούν μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας για την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας στο πλαίσιο του TrophyΤροφή για το 2024.
Τα Trophy Meet-ups, που διοργανώνονται φέτος για τρίτη χρονιά στο πλαίσιο του εγχειρήματος TrophyΤροφή, στοχεύουν στην ανάπτυξη του διαλόγου για την αγροδιατροφική καινοτομία και τεχνολογία στην Ελλάδα. Αναδεικνύουν τις ευκαιρίες, τις τάσεις, τις βέλτιστες πρακτικές, καθώς και τις προοπτικές του κλάδου της αγροδιατροφής, σε συνεργασία με εταιρίες της αγοράς, ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια.
Περισσότερες πληροφορίες για το 6ο Trophy Meet-up, το πρόγραμμα και την υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας θα βρείτε εδώ.
——————————————————————————————————————————————————————————————————
Σας προσκαλούμε να προωθήσετε τη συγκεκριμένη πρόσκληση σε φοιτητές και ερευνητές οι οποίοι βρίσκονται στο δίκτυό σας και ενδιαφέρονται για τους τομείς της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.