Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Μία από τις προτεραιότητές μας ο δωρεάν δημοτικός ηλεκτροφωτισμός για τους πολίτες μέσω της Ενεργειακής Κοινότητας» (Βίντεο)

28 Μαΐου 2024
17:29

Για τις ενεργειακές προτεραιότητες και πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής, όπως είναι ο δωρεάν δημοτικός ηλεκτροφωτισμός για όλους τους δημότες μέσω της Ενεργειακής Κοινότητας του Δήμου Κοζάνης, η οποία θα αξιοποιεί ορθά τη χρήση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) υπέρ των πολιτών, μίλησε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Balkan Energy Forum.

Ο κ. Κοκκαλιάρης τόνισε επίσης την ανάγκη βελτίωσης της καθημερινότητας σε πόλη και χωριά με την εφαρμογή φιλοπεριβαλλοντικών πολιτικών, όπως για παράδειγμα η εισαγωγή της ηλεκτροκίνησης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η ενεργή συμμετοχή των πολιτών είναι στοιχείο δομικό και απαραίτητο για την επίτευξη όλων των κοινωνικών στόχων που έχει θέσει η Δημοτική Αρχή.

 Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

 

 

3 σχόλια

  • δωρεάν προσ το Δήμο αλλά τα τέλη προς τους πολίτες θα παραμένουν. Εεε πρέπει να πληρώνονται οι υπέρβαροι της ΔΕΗΑΚ, Τηλεθέρμανσης, κτλ κτλ

  • Για να είναι δεσμευτικά τα όσα λέει,αν τα είπε οι δηλώσεις δεν πρέπει να φαίνονται σε ανώνυμο δελτία τυπου,που εύκολα μπορεί κάποιος να αρνηθεί το περιεχόμενο του
    Αυτά που φέρεται ότι ειπώθηκαν είναι μάλλον στο μυαλό του συντάκτη του δελτίου,που ως συνήθως τα ωραιοποιρι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι