kozan.gr: Ο Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης βρέθηκε στην Κοζάνη, την Τρίτη 28/5, συνοδεύοντας τους υποψηφίους ευρωβουλευτές της Νέα Αριστεράς, τον Γιάννη Καλομενίδη & την Αννέτα Τσελεπή (Βίντεο & Φωτογραφίες)

28 Μαΐου 2024
21:37

Ο Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης βρέθηκε στην Κοζάνη, την Τρίτη 28/5, συνοδεύοντας τους υποψηφίους ευρωβουλευτές της Νέα Αριστεράς, τον Γιάννη Καλομενίδη & την Αννέτα Τσελεπη. Συναντήθηκαν με φίλους κι υποστηρικτές της Νέας Αριστεράς στο Resto Bar στην Κοζάνη, αφού είχαν προηγηθεί συναντήσεις με διάφορους εκπροσώπων φορέων της πόλης.

 

13 σχόλια

  • Δεν είδαμε ποτέ κάποιον ΝΑΡίτη της κ. Αχτσιόγλου να μάχεται για τα δικαιώματα των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα με τόσο φανατισμό όσο μάχονται για τους ΛΟΑΤΚΙ, Αντίθετα, τους βλέπουμε ανελλιπώς στις παρελάσεις του Gay Pride, να διαδηλώνουν εναντίον της «Πατριαρχίας του Ιράν», να βεβηλώνουν την Ελληνο-Σερβική φιλία, να αδιαφορούν για τον θρυμματισμό των σχέσεων με την Ρωσία, να αδιαφορούν για την Συρία και γενικότερα, να αποτελούν το «Αριστερό συμπλήρωμα» του Νεοδημοκρατικού Κεντροδεξιού Φιλελευθερισμού του Μητσοτάκη 24 ΜΑΪ́ΟΥ 2024 ΡΕΣΑΛΤΟ

    • Εσείς οι ακροδεξιοί φασιστες τελικά είστε πολύ χειρότεροι και επικίνδυνοι από τους κομμουνιστές φασιστες.
      Τραβάτε στην Ρωσία και αφήστε μας ήσυχους .

      • ΑΔΕΛΦΕ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ…ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ….. ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ.
        ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ …ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΧΘΡΟΥΣ;…. ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ; …ΤΙ ΕΜΜΟΝΙΚΕΣ ΨΥΧΟΚΑΤΑΝΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΙΩΝΕΙΣ;

        ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ;
        ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;…
        ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ;

        ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΙΓΟΠΟΥ ΖΕΙΣ;…. ΣΤΟ ’74;

    • Ηρεμα μπιμπικο , αν εσυ εισαι βολεψακιας και ολα καλα και δεν σε ενοχλει αυτα που εχει διαπραξει ο αρχηγος σου 5 χρονια τωρα που μας τον φορτωσατε με τα αφηγηματα της………π…λακας περι δηθεν σταθεροτητας και αλλα πολλα… υπαρχει και κοσμος που υποφερει εκει εξω και οταν παει στο σουπερ μαρκετ για παραδειγμα πεταει καντηλες με τις τιμες που βλεπει. Για να μην μιλησω και για τα υπολοιπα που μας καταντησατε να ντρεπομαστε που λεγομαστε Ελληνες. Ποτε αλλοτε η χωρα δεν ηταν τοσο διεφθαρμενη οσο την τελευταια πενταετια… οικονομικα , δικαστικα , ηθικα… απ τα παντα!

      • Εσυ τιτανοτερστιε συριζαιε που εδω και 5 χρονια φαντασιωνεσαι ηττα μητσοτακη να σκεπαζεσαι τις νυχτες γιατι βλεπεις πολλα ονειρα!!!!!😉😉😉😉😉😉😉

        • Παντως δεν φαντασιωνομαι σταθεροτητα αναπτυξη και πρασινα αλογα που σας ταιζει ο α(χ)ριστος γονος που τα εχει κανει ολα ……… ροιδο! Μη το πω διαφορετικα και κοπει και το σχολιο!
          Εσυ μεινε στο μπλε συννεφακι του Σταθικα του Μιχαλακη και του καθε πικραμενου (ακρο)δεξιουλη που κυβερνατε με τα υπολειματα του Σημιτη και παριστανετε τους φιλελευθερους δημοκρατες και τα βλεπουμε καθε μερα που μας καταντησατε. Ζησε το μυθο σου και αμα βρεις πουθενα 6,28 την φετα που την βρισκει ο πρωθυπουργος σου αυτο το απαυγασμα της πολιτικης πες το μας και σε μας να παμε να αγορασουμε

          • Ο γνωστός γραφικός Ζαβοζαιος ξαναχτυπά με ακόμα ένα βαρύγδουπο σχόλια . Υπομονή , στις 9 Ιούνιο έρχεται ακόμα μια ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασελάκη .
            Την Δευτέρα βουρ για τον Αρινταγα .

  • Πολυ εβαλες, ας πουλησει και κανα ακινητο ο παπαδημουλης απι την συλλογη του για να βγει. Εχει πανω απο 100 ακινητα.

  • Τις έδρες πίσω γρήγορα.

    Ο άλλος έχει διαλύσει την περιοχή, έχει φτάσει τις τιμές 4 φορές επάνω απ’οτι πριν 4 χρόνια και εσείς στήνεται μαγαζάκι για να κάνετε την Αχτσιογλου αρχηγό εξωκοινοβουλευτικης παραταξούλας.

    Όποιος έκανε εσωτερική αντιπολίτευση στον Τσίπρα βουλευτής δεν βγαίνει ΝΟΜΟΣ.

  • Η έκφραση στα πρόσωπα ορισμένων είναι η ίδια που ενώ περιμένεις να σου προσφέρουν κατσικάκι για φαγητό ο οικοδεσπότης φέρνει μπρόκολο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι