Κοίλα Κοζάνης: 1ο παιδικό football festival στη μνήμη του Παύλου Μυροφορίδη το Σάββατο 1/6

29 Μαΐου 2024
15:51

 

Σας προσκαλούμε στο 1ο παιδικό football festival στη μνήμη του Παύλου Μυροφορίδη που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 01-06-2024 παρουσία πολλών ομάδων, πολλών παιδιών αλλά και ποδοσφαιριστών εγνωσμένης αξίας που έρχονται να τιμήσουν τον αγαπημένο μας Παύλο. Σας περιμένουμε όλους στο Λιάπειο αθλητικό κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης. Ώρα έναρξης 10:00 π.μ

 

Με εκτίμηση Η οικογένεια Μυροφορίδη

2 σχόλια

  • Μαλιστα το Λιαππειο ειναι οικογενειακη υποθεση, δεν βλεπουμε καποιο σωματειο να υπογραφει, αλλα οικογενεια. Μηπως μπορει ο Δημος να το διαθεσει και για κανα πανηγυρι που θελω να κανω με το σοι μου??? τι να φτω ρε….

    • Το λιαπειο ανήκει πρώτα στην ομάδα τον Κοίλων είναι γνωστό χρόνια από τότε που έγινε η δωρεά της οικογένειας πρώτα η ομάδα των Κοίλων έχει λόγο το γράφει στο συμφωνητικό που έχει ο δήμος για αυτό αφήστε τα οικογενειακά έλεος όλα δεν είναι για την πόλη έχουν και τα χωριά τις αξίες τους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι