Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης σας καλεί την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 , στο ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ, στην Ημερίδα που οργανώνει, με θέμα: ” ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

30 Μαΐου 2024
13:26
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης σας καλεί την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 , στο ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ, στην Ημερίδα που οργανώνει, με θέμα: ” ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ” με συνδιοργανωτές το Δήμο Κοζάνης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η εισηγήτρια της Ημερίδας, η κ. Παΐζη Όλγα, θα μιλήσει για προβλήματα συμπεριφοράς που έχουν τα άτομα στο φάσμα, για αιτίες των προβλημάτων αυτών, για στρατηγικές πρόληψης και θα αναφερθεί σε στρατηγικές αντιμετώπισης.

Θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.

Μερικές πληροφορίες για την εισηγήτρια του σεμιναρίου:

Η κ. Παΐζη Όλγα είναι Ψυχοπαιδαγωγός (πτυχίο ΑΠΘ- Ειδίκευση Ψυχολογία) με εξειδίκευση στις Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές από το πανεπιστήμιο του Nottingham στην Αγγλία (Μaster of education, special needs).

Έχει Μετεκπαίδευση στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική (Ιcps).

Παρέχει υπηρεσίες ψυχοεκπαιδευτικής παρέμβασης, εδώ και 30 έτη, ως ελεύθερη επαγγελματίας, σε παιδιά με δυσκολίες στην κοινωνική αλληλεπίδραση και στο φάσμα του αυτισμού. Επίσης παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής γονέων.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια των Σεμιναρίων Gordon «Εκπαίδευση αποτελεσματικού γονέα» «Εκπαίδευση Αποτελεσματικού δασκάλου», τα οποία διεξάγει τα τελευταία 14 χρόνια.

Έχει παρουσιάσει ποικίλες εισηγήσεις συμμετέχοντας σε Ημερίδες και Σεμινάρια Επιμόρφωσης δασκάλων, γονέων και στελεχών ψυχικής υγείας.

Συμμετείχε στην ομάδα συγγραφής αναλυτικών προγραμμάτων για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Έχει συνεργαστεί με παιδικούς σταθμούς συντονίζοντας σεμινάρια για γονείς και παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής σε γονείς και νηπιαγωγούς

Έχει συνεργαστεί κι εξακολουθεί να συνεργάζεται με κάποιους Συλλόγους Γονέων και Φίλων Αυτισμού και ΑΜΕΑ (Καστοριάς, Κοζάνης, Κομοτηνής) παρέχοντας επιστημονική στήριξη στο προσωπικό που εργάζεται εκεί.

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

 

Με εκτίμηση

 

 

Η Πρόεδρος

Παρέσσα Τουρλακίδου

 

του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ν.Κοζάνης

Άργιλος Κοζάνης

50100 ΚΟΖΑΝΗ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι