Εξαιρετική Επίδοση στην Ανακύκλωση ΑΗΗΕ, στα πλαίσια της Εκδήλωσης για την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος στο Δήμο Εορδαίας

30 Μαΐου 2024
15:07
Κανένα σχόλιο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ σε συνεργασία με την Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε μαζί με τον Δήμο Εορδαίας στο πάρκο Εκτάκτων Αναγκών στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Η δράση της ΔΙΑΔΥΜΑ και της Ανακύκλωσης Συσκευών αφορούσε την ανακύκλωση παλιών  Ηλεκτρικών Και Ηλεκτρονικών Συσκευών, μια κατηγορία αποβλήτων που ανήκει στα Επικίνδυνα Οικιακά Απόβλητα (ΕΟΑ).

Τα ΕΟΑ αποτελούν την πιο πρόσφατη προσθήκη στο σύστημα «Διαλογής στην πηγή» της ΔΙΑΔΥΜΑ και το μοναδικό στην Ελλάδα σε περιφερειακό επίπεδο, δράση η οποία χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Life και το Πράσινο Ταμείο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, 1.100 μαθητές από 13 σχολεία του Δήμου Εορδαίας, παρέδωσαν συνολικά πάνω από 1tn παλιών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, αποδεικνύοντας τη δύναμη της ενεργού συμμετοχής.

Το 18ο Νηπιαγωγείο Πτολεμαΐδας διακρίθηκε για την εξαιρετική του συνεισφορά, λαμβάνοντας μια δωροεπιταγή 300€ από την Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ, ενώ το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Πτολεμαΐδας τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο, με δωροεπιταγή 150€ από την ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ.

Περισσότερες πληροφορίες για το που μπορείτε να ανακυκλώσετε:

www.diadyma.gr

www.electrocycle.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.