kozan.gr: Ο δικηγόρος, των κατοίκων Καλαμιάς Κοζάνης, Τρύφωνας Κόλλιας μιλά για τη σημερινή (30/5) ακροαματική διαδικασία του δικαστηρίου με την εταιρεία που κατέθεσε έφεση για ανάκληση της απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν σαν αποτέλεσμα τη διακοπή των εργασιών εγκατάστασης φωτοβολταικών εδώ και ένα χρόνο (Φωτογραφίες & Βίντεο)

30 Μαΐου 2024
16:54

 

Ο δικηγόρος, των κατοίκων Καλαμιάς Κοζάνης, Τρύφωνας Κόλλιας μιλά για τη σημερινή (30/5) ακροαματική διαδικασία του δικαστηρίου με την εταιρεία που κατέθεσε έφεση την ανάκληση της απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν σαν αποτέλεσμα τη διακοπή των εργασιών εγκατάστασης φωτοβολταικών εδώ και ένα χρόνο.

 

13 σχόλια

  • Έλα στην καλαμιά Δεκεμβρίο και δες ποιοί μένουν εδώ για να δεις ποιοί είναι ελάχιστοι. Όλοι οι χωρηγοι σου Κοζάνη κάθονται γιατί εδώ θα πρέπει να χαλάσουν 4 χιλιάρικα!!!

  • Άκου φίλε από την Αθήνα για να βγάλεις χειμώνα σε χωριό θέλεις για καύσιμο το λιγότερο 3,5 χιλιάρικα και λες όχι σε αυτόνομο ρεύμα και θέρμανση γιατί θέλεις να πουλήσεις λαϊκισμό και να σώσεις το Ξεροβούνι μαζί με ακροδεξιούς ακροαριστερους που δεν μένουν ούτε το 5% στο χωριό τους. Είσαι λίγος και μόνο που πάς να υποτιμήσεις την νοημοσύνη έστω τών ελάχιστων….

  • Μπερδεύτηκες δικηγορε από αυτούς που είχες στο δικαστήριο κατά τών ΑΠΕ 3 άτομα μένουν στην καλαμιά μέχρι το χειμώνα θα μείνει ένα άτομο από αυτά οι άλλοι γελάνε γιατί πιστεύουν πέτυχαν νίκη κατά τής κυβέρνησης άφαντοι από την καλαμιά από την εποχή Σημίτη γελάνε και οι πέτρες κατάντια…

  • και αυτεςί που μένουν στο χωριό δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν το φωτοβολταϊκό από την φωτο βολίδα!!!

  • Ζοριστειτε κι άλλο οι παραπάνω κάνει καλό🤣🤣🤣🤣🤣🤣 γράψτε κι άλλα…σας γλενταμε κυριολεκτικά….

      • Με ξέρεις προσωπικά και το λες ρε φίλε;η ουσία είναι μια..η εταιρεία έγινε ρεζίλι και έφυγε άρον άρον….και τα γλέντια μου τα κάνω…δεν είναι ανάγκη να ξέρετε που….έτσι ζοριστηκε κι άλλο..πείτε κι άλλο μπούρδες…μας κάνετε το κέφι….όπως και να ζει σας γλενταμε τι να κάνουμε τώρα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι