Μποδοσάκειο νοσοκομείο: Κοντά σε μαθητές και γονείς λόγω των Πανελληνίων – Πώς τους βοηθάει

30 Μαΐου 2024
17:58
Κανένα σχόλιο

 

Ειδικό ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό για τις ανάγκες των μαθητών και των γονιών διαθέτει δωρεάν για τις Πανελλήνιες εξετάσεις το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, στοχεύοντας στην μείωση του έντονου στρες αυτή την περίοδο.

Έπεσε και επίσημα σήμερα η αυλαία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, με χιλιάδες υποψήφιους να δίνουν το δικό τους αγώνα για μια θέση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Ωστόσο, η ψυχολογία των μαθητών κατά την προετοιμασία και αλλά και την εξέταση μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες και για αυτό το λόγο το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας αποφάσισε να παρέχει δωρεάν ψυχολογική στήριξη στους υποψήφιους.

Μιλώντας στην Karfitsa, o διοικητής του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, Ιωάννης Κετικίδης τόνισε «Είναι πάρα πολύ σημαντική αυτή η περίοδος για τους μαθητές, το γνωρίζουμε διότι έχουμε περάσει όλοι από αυτά τα χρόνια. Έχουμε ψυχολόγο στο νοσοκομείο μας, και συζήτησα μαζί της και δέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά να συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή και να θέση τον εαυτό της στην διάθεση του κόσμου αλλά και η κοινωνική λειτουργός που μπορεί να εξυπηρετήσει είτε γονείς είτε μαθητές διότι είναι μια περίοδος έντονου στρες και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για αυτούς . Έχουμε δημοσιοποιήσει και τα δυο τα τηλέφωνα έτσι ώστε μαθητές και γονείς να μπορούν να καλέσουν. Θα είμαστε δίπλα τους προκειμένου να πέτυχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η προσπάθεια στήριξης των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων  ξεκίνησε σήμερα με την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων. Η υποστήριξη θα διαρκέσει των εξετάσεων και αν υπάρχει ενδιαφέρον θα το κρατήσουμε μέχρι και τα αποτελέσματα».

Παρακάτω τα τηλέφωνα επικοινωνίας που μπορούν χρησιμοποιήσουν μαθητές και γονείς:

Ψυχολόγος κ. Παπαδοπούλου 2463351595

Γραφείο Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Καζαντζίδου 2463351536

Ωράριο κοινού: Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ έως 14.00 μ.μ.

Πηγή karfitsa.gr

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι